Eurogolul care ajută Gloria! Cinci adversari driblați, șut cu exteriorul în vinclu! VIDEO!

E genul de articol în care contează mai mult imaginile decât cuvintele.

Spunem doar atât. Fotbalistul buzoian Gabriel Bobe a reușit un eurogol. Cinci jucători driblați și un șut din stânga cu exteriorul piciorului drept care a plasat mingea aproape de vinclu.

Iată faza (revenim cu scriitură după VIDEO)!

Niciodată nu a primit Bobe atâtea mesaje de felicitare ca ieri și azi.

Toată lumea fotbalistică buzoiană îl felicită după euro-golul marcat Oțelului și victoria reușită de CSM Rm. Sărat – Oțelul Galați 1-0.

Crescut la LPS Buzău – Bobe a jucat la Gloria în două rânduri (în liga IV cu V. Ion antrenor și sezonul trecut în liga IV, când a contribuit la promovare).

„Îl felicit și îi mulțumesc totodată. Gabriel putea rămâne la noi la Gloria, dar m-a rugat să-l las să plece la Rm. Sărat. El e militar, nu putea veni la toate antrenamentele, prioritar e serviciul, fotbalul a trecut pe planul doi. Golul e de senzație, Gabi e tipul acela de jucător ce poate avea execuții încântătoare. Vreau să-l felicit în mod deosebit și pe pe portarul Ceparu, am văzut că a avut două intervenții salvatoare” – George Timiș – antrenor Gloria Buzău

Grație victoriei CSM Rm. Sărat (merită felicitări toți jucătorii, pentru efort și dăruire), Gloria Buzău e sigură că va avea minimun trei puncte avand față de Oțelul la finalul turului.

Meciul integral poate fi vizionat dând CLICK AICI.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Ce au făcut azi râmnicenii pentru buzoieni. „Ăsta da ajutor!”CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Eurogolul care ajută Gloria! Cinci adversari driblați, șut cu exteriorul în vinclu! VIDEO!

  • BRAVO ! FELICITARI !!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.