Europa ?

În această după-amiază vom afla dacă echipa de handbal feminin din Buzău va prinde, pentru al treilea an consecutiv, biletele pentru Europa.

Azi, de la ora 15.30, se joacă ultima etapă în care e programat și meciul care va decide noua campioană a României: Rm. Vâlcea – Rapid.

Dacă Rapid câștigă, iese campioană, dar bagă și Buzăul în Cupele Europene. Logica e următoarea: CSM București va termina pe doi, dar va primi wild card pentru Champions League, astfel că locul 5 din Liga Florilor (adică Gloria Buzău) va intra în preliminariile EHF.

Dacă Rapid pierde, ratează campionatul, dar lovește indirect și în Gloria Buzău, care va rata astfel Europa.

De ce n-a mai prins Buzăul locul 4 ?

Răspunsul e simplu pentru orice suporter al Gloriei. Pentru că n-a mai jucat Rotaru. Andreea a rămas însărcinată, iar fără ea Gloria a devenit o echipă de pluton. Doar Tiron ce a mai ținut steagul sus, altfel era jale, iar Buzăul putea pierde și locul 5. Cu Rotaru pe teren, Buzăul n-ar fi terminat pe 4, ci pe 3!

Veste bună, din sezonul viitor la Gloria va reveni Dziyana Ilyina, astfel că echipa buzoiană se va întări considerabil

Update. Rapid a învins ușor la Rm. Vâlcea și este noua campioană a României. Bucurie și la Buzău, Gloria este calificată pentru al treilea an consecutiv în cupele europene.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Europa ?

  • Nu ai loc de suporteri pe aici, pe peste tot. Poate pentru ca sportul e placut atunci cand rezultatele sunt din teren, nu asteptand la altii rezultate?!? Poate pentru ca 0.5 din 100 de buzoieni stie cine este, cu tot respectul, doamna Rotaru?!? Pe locul 5 (cu noroc facut nu de la mana „noastra”) si la 20 de pct de campioni, eu zic ca ar trebui sa ne sinucidem cu totii de mandrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.