Eveniment important la ora 12.00. Vine și Ciolacu!

La ora 12.00, la Cimitirul Eroilor din Buzău se va celebra Ziua Eroilor.

Foto, acum, Buzău: Militari în uniforma de ceremonie (Ținuta de gardă „Mihai Viteazul”), îndreptându-se către Cimitirul Eroilor d ela sediul Divizie 2 Infanterie Getica

La evenimentul de azi din orașul Buzău (vezi mai jos comunicat cu programul complet al manifestărilor din județ) și-a anunțat prezența în această dimineață și viitorul prim-ministru, Marcel Ciolacu.

Vom reveni.

Comunicat-Ziua-Eroilor25mai

loading...

3 comentarii la „Eveniment important la ora 12.00. Vine și Ciolacu!

  • Mda,iar au închis circulația pt 70 de persoane care sunt toate în curtea cimitirului Eroilor.De ce?Nu puteți face chiar nimic în orașul asta fără sa deranjați circulația?va trebuie perimetru de securitate?va ataca Hulk?

    Răspunde
  • Cui ar trebui sa ne plangem ca sa nu mai treaca avioanele de la Bobocu de zeci de ori ziua si noaptea deasupra blocurilor sa ne hartuiasca? Sincer, pare ca locuim intr-o zona de conflict. Cat e campul de mare in celelalte directii, fix peste blocuri insista sa zboare? O fac intentionat? Am inteles ca nu raspund in fata administratiei locale, nici in fata altor institutii, nici garda de mediu nu le poate face nimic. Suntem stat militar? Trebuie sa cada un avion pe un bloc sa se opreasca toata nebunia asta? Si in alte orase este la fel, in Bacau, Craiova, zboara repetat peste blocuri, au avut si geamuri sparte sau piese cazute peste ei unii si vad ca si la noi trec din ce in ce mai des, mai jos si cu motoarele mai turate. Vor sa ne dea de inteles ca…ce?

    Răspunde
  • Vine Ciolacu !!!, ce sa vezi, vine și bâlbâitul de Ciuca, macar sa știm să ii huiduim.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.