Evenimentul zilei la Buzău. „Rămân acasă!”

În fotografia de mai sus au fost surprinși câțiva dintre buzoienii… studenți la Buzău.

Imaginile din articol au fost realizate azi la festivitatea de începere a anului universitar la Buzău, unde trei facultăți ale Universității Dunărea de Jos din Galați au deschis filiale.

În total, vor fi 170 de studenți buzoieni: câte 60 la Drept și Agronomie, plus 50 de Sport.

Toți cei 170 de studenți sunt cu taxă, dar, atenție, universitatea e de stat. Înființarea de secții la Buzău a celor trei facultăți e un câștig important pentru oraș și județ, în ideea de a reține la Buzău pe cât mai mulți dintre tinerii valoroși ai Buzăului.

La festivitatea de azi au venit, de la Galați, rectorul universității și decanii celor trei facultăți.

Foto: Puiu Georgescu, rectorul Univ. Dunărea de Jos Galați. „Am început la Buzău cu aceste trei facultăți, e posibil să deschidem și altele în anii următori”
Laurențiu Talaghir, decanul facultății de Educație Fizică și Sport: „Cursurile la facultatea noastră se vor ține cu frecvență la zi”. Cele de la Drept și Agronomie sunt cu frecvență redusă

Cele trei facultăți vor funcționa în clădirea Eurocampus de lângă Drăgaică (strada Hangarului).

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Evenimentul zilei la Buzău. „Rămân acasă!”

  • În sfârșit, o veste bună!

  • „Facultate de drept” cu…..frecventa redusa? Nu cumva si „studentii” sunt niste beizadele ale interlopilor din „justitia” buzoiana, ale „politicienilor si afaceristilor” din Buzau, care vor intra vaci la „facultate” si or sa iasa boi?Acum scoatem si analfabeti functionali cu…..”studii superioare”? De fapt, daca s-a ajuns in Romania ca banditii si infractorii care ajung si prin „puscarii” sa devina „scriitori si oameni de litere”, cu vaste „opere si capodopere”,de ce sa nu avem si „o noua justitie” cu „avocati,procurori,….” la fel de …..pregatiti”. Aceasta caricatura de facultate, va fi cumva o „pepiniera” si pentru clasa politica si servicilie neoSecuritatii romane?Romania ‘educata”,tovarase Johannis?

  • De acord cu „antevorbitorul”! Sa vedem cati vor termina peste 3 ani cursurile acestei facultati „fantoma” care are probabil acreditare, pentru ca e de „stat”! Abia astept noi politicieni tip Iordache sau Niculicea absolventi cu „magna cum laude” pe bani grei!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.