Evitați Bd. Unirii între Bariera Ploiești și str. Patriei. Se circulă pe un singur sens

Informație utilă pentru șoferii din Buzău.

E de evitat în aceste zile Bd. Unirii pe sensul dinspre Bariera Ploiești către str. Patriei.

Se lucrează pe drum (guri de scurgere + amenajare stații de autobuz) astfel că traficul auto pe acest sens se va face pe o singură bandă.

Șoferii pot folosi variante de rezervă precum str. Viitorului, Bd. 1 Decembrie, Str. Spiru Haret și chiar Bd. N. Bălcescu.

Unirii01.09.2022

loading...

2 comentarii la „Evitați Bd. Unirii între Bariera Ploiești și str. Patriei. Se circulă pe un singur sens

  • Ei, sa fim sobri, bulevardul Unirii va fi de evitat de-a pururea de-acum încolo, daca nu vrem sa oprim din metru-n metru sa nu calcam cetățenii care traversează spre centrul bulevardului către statiile de autobuz, mai ales că utilizatorii transportului in comun sunt din categoriile cele mai indisciplinate și vor traversa pe oriunde, precum și pentru a oferi prioritate la intrarea și ieșirea de pe bulevard a transportului in comun care bănuiesc că va fi prioritar.

    De asemenea, de circulat se va circula tot pe cate-o singura banda pe sens, doar nu-și imaginează oricine cu un dram de creier că angajații și mai ales clienții sutelor de activități comerciale amplasate de-a lungul Unirii, vor purcede, subit, la deplasarea exclusiv cu trotineta, in detrimentul autoturismului care, evident , nu va putea fi împachetat și băgat în buzunar iar locatarii blocurilor își vor vinde mașinile după ce nu vor mai avea unde să la parcheze.

    Răspunde
  • Noul proiect al b- dul Unirii da la Nord la Sud : o idiotenie ! Daca aveam tramvaie , se preta. Dar asa cum a fost gandit si aprobat de catre niste neica- nimeni, care nu au habar privind traficul in orase medii si mici , e o prostie de care o sa ne ” lovim” noi cei care vom circula.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.