Evitați să mergeți cu mașina marți și vineri. E mai sigur miercuri. Iată de ce!

Astăzi, șeful Poliției Rutiere Buzău, cms. Silviu Dinu, a anunțat care sunt zilele în care s-au produs cele mai multe accidente pe șoselele Buzăului:

„În zilele de marți și vineri s-au produs cele mai multe accidente grave pe șoselele județului, câte 14 respectiv 13. În scchimb, cea mai sigură zi pare a fi cea de miercuri, când s-au întâmplat doar 9 accidente grave”.

O surpriză o constituie și categoria de vârstă care a produs cele mai multe accidente grave. Nu e vorba așa cum am fi crezit de șoferii începători:

„Cele mai multe accidente grave, 27 la număr, le-au produs șoferii de peste 45 de ani. Cei mai atenți au fost cei între 26 și 35 de ani care au produs doar 9 accidente grave”, a precizat Silviu Dinu.

În prima jumătate a anului, pe raza județului Buzău au decedat un număr de 19 persoane în urma accidentelor rutiere, cu două mai mult decât în anul precedent.       În privința siguranței participanților la trafic, în primele 6 luni ale anului 2017 s-au produs cu 14,4%  mai puține accidente rutiere grave față perioada similară anului trecut.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.