EXCLUSIV! Bandă de patru tâlhari în Buzău. Au escrocat vânzătorul și au furat din magazin. Totul s-a văzut pe camerele VIDEO!

O bandă formată din patru escroci acționează de ceva vreme prin magazinele din municipiul Buzău.

După o regie bine pusă la punct aceștia îl păcălesc pe vânzător folosind metoda bancnotei de 100 de lei.

I-o arată vânzătorului, dar apoi o trec de la unul la altul. Iau cumpărăturile și apoi cer restul la bancnota de 100 de lei.

„Dați-mi banii”, zice vânzătorul. „Păi, vi i-am dat. Dvs. să-mi dați restul”, zice cumpărătorul-escroc.

Iar vânzătorul pică pe fentă și este păcălit cu 100 de lei.

Ghinionul coțcarilor e că, de data asta, vânzătorul a vrut să verifice, iar când a derulat înapoi imaginile de pe camerele de supraveghere a văzut exact cum a fost păcălit.

După primul clip, prezentat mai jos, urmează un al doilea video, cu cel de-a patrulea membru al găștii, surprins cum fură din magazin.

În timp ce vânzătorul e ținut ocupat de primii trei membri ai găștii, cel de-al patrulea își face de cap prin magazin și îndeasă diverse produse în buzunare.

Merge la casă, dar nu plătește decât un pachet cu carioci de 1,5 lei.

În caz că polițiștii din Buzău se autosesizează și vot să-i prindă pe escroci, reporterul buzoienii.ro le poate indica magazinul unde s-a produs întreaga scenă.

loading...

6 comentarii la „EXCLUSIV! Bandă de patru tâlhari în Buzău. Au escrocat vânzătorul și au furat din magazin. Totul s-a văzut pe camerele VIDEO!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.