SURPRIZĂ! Câte cazuri s-au înregistrat în orașul Buzău

Niciunul! Da, în municipiul Buzău în ciuda ploii înghețate n-a căzut niciun copac. 

ISU Buzău: „La nivelul municipiului Buzău, la ISU Buzău nu s-a înregistrat în aceste zile nicio sesizare de copac căzut”


Urbis Serv: „Nici la Poliția Locală, nici la Urbis Serv nu s-a primit nicio sesizare”.

În București a fost jale. Până azi dimineață pompierii au intervenit în 1800 de cazuri, iar 220 de mașini au fost variate.

În Buzău însă… nimic, în ciuda faptului că ramurile copacilor au fost acoperite și îngreunate de un strat gros de gheață.

Cum se explică asta ?

„Spre deosebire de București, noi la Buzău avem o echipă specializată cu toaletarea copacilor. Zilnic se fac între 10 și 40 de copaci. Echipa e alcătuită din alpiniști și drujbiști calificați. Muncitorii noștri au fost dotați de curând și cu un utilaj cu nacelă care se poate ridica până la 17 metri”, a anunțat Silviu Nicoară, director Urbis Serv

Poate că acum, în condițiile în care la Buzău – în cel mai critic moment de peste an – nu s-a înregistrat niciun incident, criticii echipei de toaletare a copacilor de la Urbis Serv își vor reconsidera opiniile de genul „au ciopârțit copacii ăștia. Uitați-vă și dvs.”.

Diferența față de omul de rând – altfel de bună credință și care, evident, suferă când observă un copac cu ramurile tăiate – e că la Urbis sunt angajați specialiști, care iau decizii în cunoștință de cauză.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Care e prima stradă pe care au intrat muncitorii Urbis Serv Buzău CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „SURPRIZĂ! Câte cazuri s-au înregistrat în orașul Buzău

  • Sa-si mai dea cu parerea toti “specialistii”: “Se taie padurile, se toaleteaza fara mila”. In Romania toti se pricep la fotbal, politica, medicina si mai nou la silvicultura. Lasati specialistii sa-si faca treaba!

  • Hai, totuși să nu comparăm Buzăul cu cei câțiva copaci cu Bucureștiul!

  • Nu se compară cu gheata depusă pe copacii din Bucureşti să fim obiectivi , fapt văzut concret şi colo şi colo , nu am nimic de obietat fața de cineva, situațiile au fost totuşi diferite !!!

  • Nu se compara cata gheata a fost in Buzau cu ce a fost aici, in Bucuresti, lucru vazut cu ochii mei, sambata…

  • N-avem pomi,dar nici umbra!Ce pomi sa se mai rupa din moment ce specialistii primariei au inlocuit pomii cu …mături!(a se observa zona centrala).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.