EXCLUSIV! Cine sunt nemulțumiții și ce vor

Surse din cadrul RAM Buzău l-au informat astă seară pe reporterul buzoienii.ro că un grup de muncitori pregătesc o grevă.

S-a trecut muncitori și nu salariați, întrucât nemulțumiții sunt cei din punctele termice și de pe teren/intervenții și nu cei de la birouri (personalul TESA).

Conform informațiilor strânse, muncitorii strâng semnături de grevă, după ce discuțiile/negocierile cu conducerea au eșuat.

 „În primul rând cerem creșterea salariilor. Sunt muncitori cu doar 15-17 milioane lei vechi salariu net după 20 de ani de muncă. Peste tot au crescut salariile doar la noi nu. În schimb, din informațiile noastre cel mai mic salariu din rândul personalului TESA e de 40 de milioane. Și nu e corect, cel puțin așa considerăm noi. Înainte de a ne gândi la grevă au fost discuții cu conducerea, dar ni s-a spus că nemulțumiții au posibilitatea de a-și căuta alt loc de muncă” – muncitori RAM Buzău

Dacă se va ajunge la grevă există riscul ca locuințele și unitățile școlare să rămână temporar fără agent termic.

La RAM Buzău mai lucrează în jur de 75 de muncitori și 60 de angajați TESA. În ultimii ani personalul a scăzut pe fondul pensionărilor dar și a reducerii cantității de agent termic livrat.

Vom reveni mâine cu noi informații.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Nu e o glumă. Iată care e legătura CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „EXCLUSIV! Cine sunt nemulțumiții și ce vor

  • Si sunt si multi PSD-sti care o freaca la rece la birouri .

  • Deci un Tesa la un muncitor? In ce țară trăim? Ce guvernare este asta? Cine își permite așa ceva? Vai de capul nostru !

  • Asta da stire… Va dati seama la 75 de muncitori 60 de Tesa :))). @Auras Tereaca investigati putin situatia si faceti publica lista cu cele 60 de persoane si functiile ocupate sa vedem ptr ce e nevoie de 60 tesa la 75 de muncitori. O firma privata daca ar avea asa schema de personal… Faliment de mult… Dar noi nu.. Subventii ptr ram.. Incredibil.

  • Pai cum naiba sa nu faci greva cand cei 60 de muncitori care ‘dau cu sapa’ duc in carca 70 de birocrati care doar ‘cara mapa’? Ce dracu,a ajuns ‘taiatul de frunza la caini’ si ‘frecatul mentei’ mai necesar si productiv decat activitatile productive efectiv?……Dati cu plosnitele de pamant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.