EXCLUSIV! Cine sunt nemulțumiții și de ce strâng semnături pt. grevă

Surse din cadrul RAM Buzău l-au informat pe reporterul buzoienii.ro că un grup de muncitori pregătesc o grevă.

S-a trecut muncitori și nu salariați, întrucât nemulțumiții sunt cei din punctele termice și de pe teren/intervenții și nu cei de la birouri (personalul TESA).

Conform informațiilor strânse, muncitorii strâng semnături de grevă, după ce discuțiile/negocierile cu conducerea au eșuat.

 „În primul rând cerem creșterea salariilor. Sunt muncitori cu doar 15-17 milioane lei vechi salariu net după 20 de ani de muncă. Peste tot au crescut salariile doar la noi nu. În schimb, din informațiile noastre cel mai mic salariu din rândul personalului TESA e de 40 de milioane. Și nu e corect, cel puțin așa considerăm noi. Înainte de a ne gândi la grevă au fost discuții cu conducerea, dar ni s-a spus că nemulțumiții au posibilitatea de a-și căuta alt loc de muncă” – muncitori RAM Buzău

Dacă se va ajunge la grevă există riscul ca locuințele și unitățile școlare să rămână temporar fără agent termic.

La RAM Buzău mai lucrează în jur de 75 de muncitori și 60 de angajați TESA. În ultimii ani personalul a scăzut pe fondul pensionărilor dar și a reducerii cantității de agent termic livrat.

Vom reveni mâine cu noi informații.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Nu e o glumă. Iată care e legătura CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.