EXCLUSIV. De ce nu mai funcționează semafoarele intersecției din Bariera Ploiești

De ieri după-amiază semafoarele din intersecția mare din Bariera Ploiești nu mai funcționează.

Conform surselor reporterului buzoienii.ro cutia cu hardul și softul care asigură funcționarea semafoarelor a fost lovită de unul din fulgerele provenite de la ploaia torențială abătută ieri după-amiază asupra Buzăului.

Locatarii din blocurile situate în vecinătatea semafoarelor din Unirii Sud au vorbit despre un fulger puternic urmat de un trăznet asurzitor. Ulterior s-a constatat că semafoarele nu mai funcționau.

După ce ploaia s-a oprit, specialiștii în semafoare de la Urbis Serv s-au deplasat la fața locului pentru a încerca repararea lor.

Din păcate, aceștia au constat că dispozitivul care permitea sincronizarea semafoarelor a fost ars, astfel că în această dimineață s-a plecat la București pentru achiziționarea unuia nou.

Angajații Urbis Serv sunt la această oră pe drum, iar în această noapte după ce traficul se va liniști se va proceda la montarea și apoi la reglarea noului dispozitiv.

Mâine dimineață, semafoarele ar urma să fie din nou funcționale. La această oră, circulația în zonă este dirijată de trei polițiști locali.

Citește și articolul: VIDEO. S-a speriat și n-a mai traversat. Iată reacția femeii după accident

 

loading...

Un comentariu la „EXCLUSIV. De ce nu mai funcționează semafoarele intersecției din Bariera Ploiești

  • Am trecut eu astăzi prin zonă ,erau doi polițiști într-adevăr ,dirijau circulația ,însă totul mergea ca pe roate .Nu erau ambuteiaje ,pietonii circulau normal ,v-am mai spus ,cu natura nu te joci ,bine că avem oameni pricepuți .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.