EXCLUSIV! Iată când încep lucrările! „Ieri s-a emis”

Zece – cincisprezece zile ne mai despart de înființarea șantierului pentru construcția noului supermarket LIDL din Buzău.

Mai exact, acesta se va amenaja în vecinătatea intersecției semaforizate din Bariera Ploiești, pe locul pe care a funcționat fosta pușcărie a orașului și unde a funcționat în ultimii ani fabrica de pantofi a lui Cristi Bâgiu.

„Ieri s-a eliberat autorizația de construcție. La începutul lui octombrie vor începe lucrările. Din câte am înțeles de la reprezentantul magazinului venit să ridice autorizația de construcție sunt pe ultima sută de metri și cu desemnarea firmei care va executa lucrarea”, a precizat azi viceprimarul Ionuț Apostu pentru buzoienii.ro

Dacă lucrările vor începe în octombrie e posibil ca noul LIDL SUD să fie inaugurat de Crăciun.

Kaufland Sud a fost ridicat în două luni, în decembrie 2017 și ianuarie 2018 și a fost inaugurat la 1 februarie.

Noul LIDL va avea micul dezavantaj că pentru a fi accesat cu autoturismele cumpărătorii buzoieni vor trebui să meargă până în rondul de la Kaufland.

De notat că de câteva zile – tot în Buzău – au început lucrările pentru extinderea Aurora Mall pe fostul teren viran dinspre Kaufland.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  La această oră, fix cu un an în urmă  CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „EXCLUSIV! Iată când încep lucrările! „Ieri s-a emis”

  • Se reface tot trotuarul pe Unirii Sud care este praf sau doar in fata sediului lui Ponta pentru marea inaugurare?
    Poate mai reface careva si din spatiul verde distrus tot intre teii ciuntiti!

  • Se putea face un rond mic dupa semafor pentru a intra la lidl

  • Cu o spaga se rezolva si o prostie de improvizatie ca sa poata intra direct din intersectie in curte la ei.
    Sa vezi distractie atunci cu traficul din zona… e dezastru si acum, sa vezi cand o sa faca improvizatia aia acolo… o sa ii blestemam pe aia din primarie care o sa faca prostia si pe aia de la Lidl in fiecare zi si pe patronul lor care detine si Kaufland.

  • Pe Str.Spiru Haret când intrați? Este o stradă cu atâtea școli, intens circulată și nu se vede că se ține cont de acest lucru!

  • Ce sa faca pe Spiru Haret? Vreti sa toaleteze si acolo copacii ca pe Unirii? Poate un sens unic invers fata de cel de pe stradutele din cartier!!!! Acolo ar trebui sa nu se mai permita parcarea in buza intersectiilor si a trecerilor de pietoni. Aveti inca o zona relativ linistita, curata si cu mult spatiu verde. Pastrati asa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.