Exclusiv. Iată lista și motivul pt. care nu vor mai participa la alegeri

Până miercuri, PSD Buzău trebuie să trimită la București lista cu candidații la funcția de primari.

„Avem cinci certitudini. Cinci dintre primarii noștri în funcție nu vor mai candida. E vorba de primarii din Costești, Mânzălești, Scorțoasa, Gura Teghii și Bălăceanu. A fost alegerea lor, au o vârstă și anumite probleme de sănătate. În rest, ceilalți primari PSD în funcție vor candida”, a spus Romeo Lungu pentru buzoienii.ro.

Oficialul PSD Buzău a adăugat că în aceste cinci cazuri partidul nu este descoperit, urmând să candideze actualii viceprimari.

„Ceva discuții mai avem în privința celor câteva comune unde nu există primari PSD. Sunt câteva locuri unde avem mai multe variante, cumpănim încă pentru a o alege pe cea mai bună”, a continuat Lungu.

O situație aparte este la Năeni, unde PSD are primar în funcție, Petre Burducea, dar șefii PSD Buzău nu au luat încă o decizie.

Valeriu Beșliu, Mânzălești: „Da, nu voi mai candida. Am o problemă medicală ceva mai delicată”.

C-tin Moise, Costești: „Am o vârstă, îmi ajunge. Am spus demult că nu voi mai candida. O va face actualul viceprimar, un băiat tânăr și implicat”

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Exclusiv. Iată lista și motivul pt. care nu vor mai participa la alegeri

 • Și uite așa…după 30 și ceva de ani…pdsr actual psd se va șterge după harta României!
  Doamne ferește de probleme medicale dae ei chiar nu vor să spele rușinea!
  Jos PSD!sa iesim din UE ca Anglia

 • La Merei tot cu Chirca ne vom chinui ????

 • Concluzia este ca la alegeri, psd vine cu aceeasi oameni de 10-20 ani…. Si se mira ca a ajuns in prapastie…
  Este un lucru bun, poate dispare…

 • Eu cred ca mult mai multi primari PSD ar trebui sa paraseasca „corabia” pana nu ii schimba din functie electoratul si …… DNA-ul. Deh,frica pazeste pepenii!

 • La Merei primarul de Lipia se misca greu. Cam putine proiecte pe bani europeni sau deloc. Asfaltarile se termina repede pe banii contribuabililor. De retea de gaze /canalizare ce sa mai vb. Daca ai probl. la primarie toti „bugetarii” sunt cu nu/nu stiu in gura. In rest traiasca ai nostri. Sunt multe de spus

 • Dle Tereaca, de ce a disparut articolul cu fata dlui Dobrica ?! V-au sunat si v-au domolit „independenta presei” ?!
  Incepeti sa fiti mai PSD decat lasati sa se vada…

 • Bine punctat, Cătălin! Presa „independentă” din Buzău tace mâlc când este vorba psd-istii prinși cu hoțiile!

 • Raspuns pt. Cătălin. Nu a disparut niciun articol. Doar că pe prima pagina nu apar decat cinci articole dintr-o categorie. Și am scris în această dimineata 3-4 articole care au venit, cronologic, peste știrea respectivă. La interval de câteva ore intervin pt. a muta articolele din actualitate în alte categorii.
  P.S. Să știți că domnii de acum de la PSD Buzău sunt foarte ok. În ciuda a ce cred unii nu m-au sunat niciodată să-mi impună să scot sau să bag ceva. Ca să fiu corect, deși l-am criticat acid uneori pe dnul Boscodeală (eu zic că pe merit), și dânsul a fost întotdeauna un gentleman.

 • Boscodeala, gentleman ?!
  Hotul, gentleman ?!
  Domnul care era cu fetele calare la hotel si care sustinea ca e trucaj, gentleman ?
  Domnul care a avut accident BAUT cu masina si a doua zi avea sangele linpede ca cerul, vara, gentleman ?!
  V-a pacalit, dle Tereaca, cu atitudinea sa….de gentleman.
  Dl. Toma ar trebui sa se delimiteze clar de PSD si sa isi continue drumul ca independent, altfel nu are un viitor langa ciuma rosie, plina de gentlemani….

  PS la faza cu articolul legat de fata lui Dobrica, lasati explicatiile copilaresti, urmaresc site-ul de mult timp si, intr-adevar, stirile mai vechi sunt impinse mai mult sau mai putin in subsolul paginii, dar NU DISPAR DUPA O ZI PE ALTA :)))
  Lasati-o asa cum a picat…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.