Exclusiv! Iată pe ce se bazează Toma când spune că va scăpa Buzăul de maidanezi până la sfârșitul anului!

Declarația primarului Toma că până la sfârșitul anului speră că va scăpa orașul Buzău de câinii maidanezi a produs priviri mirate printre buzoienii care au ascultat-o.

Însă, primarul se baza pe faptul că are un as în mânecă.

La pepiniera Urbis Serv din Simileasca se lucrează de zor pentru terminarea celui de-al doilea padoc din municipiul Buzău care va găzdui aproape patru sute de patrupede.

Reporterul buzoienii.ro a intrat azi în posesia primelor fotografii din noul padoc, care ar urma să fie inaugurat săptămâna viitoare.

Conform informațiilor obținute,  în spațiul generos de la pepinieră:

– vor fi 96 de boxe pentru câini;

 fiecare boxă va avea dimensiunea de 3×2 m;

– capacitatea maxima va fi de 384 de animale;

 suprafata construita totala este de 768 de mp;

În Buzău mai există un padoc, cel de pe strada Horticolei, cu o capacitate de 150 de locuri:

„Padocul de pe strada Horticolei va fi închis în timp. El are mai multe probleme. În primul rând, pentru el se plătește o chirie lunară de 50 de milioane de lei vechi. Noi suntem chiriași acolo. În al dolea rând, a funcționat fără aviz de la DSP, întrucât se află aproape de casele oamenilor. Treptat, vom muta câinii în noul padoc, care după câte știu eu e unul dintre cele mai mari din țară. Nu știu dacă Bucureștiul are un padoc mai mare”, ne-a declarat azi Alin radu, director adjunct la Urbis Serv, societate care se ocupă cu gestionarea câinilor fără stăpân din Buzău. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Exclusiv! Iată pe ce se bazează Toma când spune că va scăpa Buzăul de maidanezi până la sfârșitul anului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.