Exclusiv! Iată povestea plecării spre moarte a lui Mădălin, militarul buzoian ucis azi în Afganistan. „Când am aflat, l-am implorat să nu se ducă!”

Un prieten foarte bun, încă din copilărie al lui Mădălin Stoica, militarul buzoian ucis azi în Afganistan, ne-a povestit cu lacrimi în ochi povestea plecării acestuia.

„Prima dată mi-a zis că pleacă în urmă cu șapte-opt luni. Imediat i-am zis să nu facă greșeala asta. M-a liniștit spunându-mi că a acceptat să plece, dar a pus condiția să nu iasă din baza militară. iar condiția i-a fost acceptată. El este asistent medical, era sanitarul unității de pe dreapta din bariera Ploiești. Șase luni s-a pregătit special la Focșani pentru această plecare. Cu o lună jumătate -două înainte să plece, a venit la mine cu capul în jos. Prietene, știi cum e la noi, în România. În locul meu a fost băgată

Prima poză în Afganistan

o fată din Bacău. Acum, eu sunt cel care trebuie să ies din unitate. Din nou i-am spus să nu plece, l-am implorat chiar. Și el aflase de la alți colegi că e foarte periculos. A stat mult în cumpănă dacă să mai plece sau nu. A făcut numeroase intervenții, inclusiv eu, am apelat la generalul Foca și la mai mulți, că să fie trecut din nou pe un post sigur, în unitate. Dar nu s-a mai putut face nimic. Mădălin a plecat cu inima îndoită, cu mare frică, dar a zis să riște ca să-i fie familiei sale mai bine. Soția sa lucrează în centru, în Dacia, la etajul trei, la un magazin de pantofi. Fetița are 12 ani. Uite că de ce i-a fost frică n-a scăpat. M-a sunat acum mama să-mi zică să vin și eu la țară la Clondiru, era vecinul nostru, am copilărit cu el. Părinții lui sunt pensionari. Dar n-am putere să mă duc, nu mă mai țin picioarele”, ne-a declarat prietenul acestuia.

Ceilalți doi militari care se aflau în blindatul atacat de un automobil capcană au scăpat doar cu răni care nu le pun în pericol viața.

Citește și articolul: A fost prins manglitorul care spărgea mașinile cu bordura!

Aceștia erau din Focșani, unitate de care se alipise și asistentul medical buzoian, angajat în armată din 2002.

Militarul buzoian locuia împreună cu soția și fiica la un apartament din cartierul Micro V.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Exclusiv! Iată povestea plecării spre moarte a lui Mădălin, militarul buzoian ucis azi în Afganistan. „Când am aflat, l-am implorat să nu se ducă!”

  • In Afganistan se afla pentru bani.romania nu este in război cu Afganistanul deci nu a muri pentru patrie.a murit pentru bani.a dat examen să meargă acolo.mercenar.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.