Exclusiv. Încă un lot de autobuze sunt pe drum spre Buzău! Iată câte mai vin și de unde!

S-a finalizat licitația achiziției a încă 15 autobuze second-hand de către Trans-Bus.

„Au participat de astă la licitație trei firme. A primat, la condițiile puse de noi, criteriul celui mai bun preț. Dar a câștigat aceeași societate ca și la prima licitație. Prețul, tot pe la 18 mii de euro bucata, făcând o medie. Vor fi același tip de autobuze VDL Ambassador. Vor veni în loturi de câte cinci, primele vor ajunge peste câteva zile. Acum, că avem experiență deja, înmatricularea lor va decurge mai rapid, cel mai târziu la 1 ianuarie 2018 vor fi pe traseu”, a declarat pentru reporterul buzoienii.ro, directorul Trans-Bus, Gică Toader.

Grație celor 15 noi autobuze, flota Trans-Bus va asigura o ritmicitate încă și mai bună între două curse de pe traseele municipale, dar își va permite a se extinde și pe rutele preorășenești.

Citește și articolul: Neagu nu va serba 1 decembrie la Buzău. Iată unde a fost invitat!

Deja, în curând se va înființa o nouă linie înspre Stăncești – Vadu Pașii, cu trecere pe la Autorolla.

„În curând se va urca pe SEAP și licitația pentru achiziția inclusiv a nouă autobuze cu burduf, tot second hand. Agenția Națională a Achizițiilor Publice verifică documentele trimise de noi, sperăm până la sfârșitul anului să finalizăm și această achiziție”, a anunțat Toader.

Cele nouă autobuze cu burduf vor avea rolul de a limita aglomerația care apare dimineața și după-amiaza (la intrarea respectiv ieșirea muncitorilor și a elevilor) de pe anumite trasee.

Citește și articolul: Intersecție creatoare de accidente. Iată ce ajută la producerea tamponărilor și a lovirii pietonilor

Scopul final este ca Trans-Bus să câștige duelul cu maxi taxi și să devină profitabil, ca operator unic în orașul Buzău.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

Citește și articolul: S-a terminat cu șmecheria. Măsură pentru protejarea drumurilor județene de apariția gropilor.

loading...

9 comentarii la „Exclusiv. Încă un lot de autobuze sunt pe drum spre Buzău! Iată câte mai vin și de unde!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.