Exclusiv. Indecent. Sex în public în Buzău. Alți tineri se uitau uimiți la scena de amor. Iată video

Sex în public aseară în municipiul Buzău mai exact pe treptele de la intrarea în sediul AJOFM de lângă Casa Căsătoriilor.

Protagoniști, doi tineri, care n-au mai putut pune frână dorinței și au purces la consumarea unei scene de sex, chiar dacă știau că sunt văzuți.

În preajma celor doi tineri care se simțeau bine mai erau un băiat și două fete care priveau uimiți scena care se consuma lângă ei.

Partida de amor a fost filmată de la etaj din blocul de vizavi de un vecin ieșit pe balcon undeva în jurul orei 23.45.

Inclusiv tinerii de jos au filmat și fotografiat întreaga scenă, iar la un moment dat, în glumă, băiatul i-a spus fetei blonde de lângă el, „ce mai aștepți, dezbracă-te și treci și tu la treabă”.

Partida de amor s-a prelungit, întrucât persoana care a filmat-o a revenit după câteva minute și a putut realiza un al doilea clip.

Citește și articolul: Biciclist de 32 de ani din Dorobanți în stare gravă după ce fost izbit de o autoutilitară la Hanul lui Țintă

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Exclusiv. Indecent. Sex în public în Buzău. Alți tineri se uitau uimiți la scena de amor. Iată video

 • Sexul in public exista! :)) mai ascuns, mai evident! Doar ca nu se filmeaza, atata tot! Bravo lor! Au o amintire! Si cei care au filmat cat si cei care se uita la clipurile in cauza au o amintire acum! Dar nu se compara cu a celor doi ! Voi pe care ati alege-o? Cred ca stim cu totii raspunsul! Make love not war!

  Răspunde
 • Ce sa zicem! ciorile din Tohaneni! F… fetele dupa unirii niste tigani inculti cu 2-3 clase pe care ii vezi pe strada imbracati in portocaliu, vernil si alte culori tipatoare. au ajuns sa f… fete de politai, de profesori.

  Răspunde
 • Ce sa zic sa scris multe despre popi,profesori care nu mai au nici un pic de bun simt.tineri fac si ei orgii fara petdea ca de fierbe sangele in ei!!!

  Răspunde
 • Ce sa zic sa scris multe despre popi,profesori care nu mai au nici un pic de bun simt.tineri fac si ei orgii fara petdea ca de fierbe sangele in ei!!!

  Răspunde
 • Domle , pe mine partida de sex consumată pe treptele unui bloc e o enigmă .Sunt alții care nu reușesc nimic nici în cele mai titrate hoteluri .Eu cred că dacă totul se întâmpla ceva mai târziu ,când se culcau copii ,și nu erau văzuți ,protagoniștii ar fi trăit fericiți ăână la adânci bătrâneți .

  Răspunde
 • Cred ca ala care a filmat „al doilea cadru” s-a dus sa-si faca o laba meanwhile. :))

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.