EXCLUSIV. Neagu: „Da, foarte probabil peste doi ani mă voi retrage”

Într-o declarație dată astăzi reporterului buzoienii.ro, Emanoil Neagu a anunțat că „foarte probabil aceștia vor fi ultimii mei doi ani în fruntea CJ Buzău”.

„Da, am deja o vârstă, iar conducerea CJ Buzău nu-i deloc un lucru facil. Consumă multă energie, mulți nervi, supărări, dezamăgiri. E firesc să-mi doresc mai mult timp pentru mine, pentru familia mea, să-mi trăiesc viața. N-am ținut niciodată cu dinții de vreo funcție. Cei care mă cunosc știu asta. Mulți dintre cei care spun că e bine să fii președintele CJ Buzău, nu știu dacă ar rezista două zile în această funcție. Anul trecut s-au turnat pe drumurile județene mai mulți kilometri de asfalt ca niciodată, dar mulți sunt în continuare nemulțumiți. Știu că oamenii nu mai au răbdare, dar ăștia sunt banii de care dispunem. Adevărul dureros, pe care puțini l-au spus până acum, e că în județ avem încă drumuri de pe vremea dacilor și romanilor. S-au făcut lucruri bune în ultimii ani, dar mai sunt multe de rezolvat”, a precizat Emanoil Neagu.

Neagu a împlinit în acest an, în februarie, 59 de ani. Se află în fruntea CJ Buzău din 2014, după ce Cristi Bâgiu a fost arestat. Anterior fusese vicepreședinte.

Citește și articolul: Tentativă de suicid în această seară în Broșteni

În mandatul său de președinte s-au deschis cu adevărat noua maternitate și spitalul de la Pârscov, s-au asfaltat mai multe drumuri județene și s-au demarat lucrările de construire a unui nou pod la Vadu Pașii.

În stare avansată sunt și proiectele de refacere a a clădirii fostului Spital Brătianu de pe Bd. Bălcescu, a UPU și a blocului operator de la Spitalul Județean și a asfaltării Dj203 K pe trei tronsoane: Robeasca – V. Pașii, Mărăcineni – Podu Muncii și Podu Muncii – Lopătari.

Citește și articolul: De mâine de la ora 09.00 începe aglomerația pe podul de la Mărăcineni

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „EXCLUSIV. Neagu: „Da, foarte probabil peste doi ani mă voi retrage”

  • Bravo Auras, poți sa semnezi statul de plata!!!

  • Pare declarația unui om onest ,cea a dlui Neagu ,eu însă mi-aș dori să nu se grăbească atât de repede la pensionare .Nu are nici vârsta ,și în plus mai are mult de lucru acolo unde e .Sunt sigur că dacă își dozează efortul ,poate face față oricărei provocări .

  • Nu a zis unde se retrage… in Serbia, Madagascar, Brazilia, Costa Rica?
    Precum colegii lui?
    Ca sa se ascunda de justitia rea, desigur, care indrazneste sa ii intrebe de unde au milioanele alea…

  • Nu cred ca va fi o pierdere prea mare pt. buzoieni!!! DN 10 cat de curand va fi inchis pentru ca se tot amana consolodarea unor portiuni in zona Unguriu-Magura-Ciuta, Spitalul Bratianu sta sa cada si va cadea pana se vor termina lucrarile de proiectare a refacerii cladirii, iar despre cele 2 sensuri giratorii atat de necesare de la Autorola si Spataru mai avem de asteptat. Cat priveste podul de la Vadu Pasii va fi gata poate peste vreo 10 ani!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.