EXCLUSIV! Revoluție în județ! Berca, Gălbinași, Țintești și Stâlpu vor și ele la Buzău!

E o adevărată revoluție în transportul județean.

După Mărăcineni, Săpoca, Vadu Pașii și Cernătești, încă patru comune din județ vor să se alăture orașului Buzău și să folosească autobuzele Trans-Bus.

E vorba de Berca, Gălbinași, Țintești și Stâlpu. Toate cele patru noi comune vor emite zilele viitoare hotărâri de Consiliu Local prin care solicită accederea în „grupul Trans-Bus”.

De asemenea orașul Buzău și celelalte patru comune deja membre vor emite la rându-le hotărâri prin care acceptă primirea noilor membri.

„Deocamdată sunt acestea patru. Dar, în timp, vor mai veni și altele. Noi suntem pregătiți sau, mă rog, ne pregătim. În două săptămâni maximum o să lansăm o nouă licitație pentru încă 30 de autobuze. În curând vom avea parcarea plină cu autobuze. Nu știu unde o să le punem pe toate. În acest ritm, Trans-Bus va intra între primele cinci societăți de transport public din țară. Mulțumesc Primăriei Buzău pentru aportul financiar și Consiliului Județean pentru acceptul de a ne extinde în comunele din jurul Buzăului”, a precizat Gică Toader, director Trans-Bus.


„Ne ținem de promisiune făcută muncitorilor din comunele învecinate municipiului. Aceștia lucrează în oraș și trebuie să le creăm condiții bune de transport de acasă și până la serviciu. Să nu piardă ore pe drum, înghesuiți în acele microbuze” – C-tin Toma, primar mun. Buzău

Citește și articolul:VIDEO. Drifturi aseară în parcare la XXL. „Erau niște copii”. Iată ce spune poliția, dar și tinerii care se distrează în acest fel

Achiziționarea după cele nouă autobuze cu burduf (vezi foto) – care vor intra din această săptămână pe trasee – a încă 30 de autobuze va însemna și angajarea unui nou contingent important de șoferi.

Probabil, alte firme de maxi taxi din municipiul Buzău vor rămâne fără șoferi și vor fi nevoite să depună licențele.

Spre Vadu Pașii autobuzele vor începe să circule cel mai probabil de joi, iar în curând 2-ul se va prelungi până la Cernătești.

Citește și articolul: Din nou la volan. E o femeie puternică, are curaj, viața merge mai departe

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „EXCLUSIV! Revoluție în județ! Berca, Gălbinași, Țintești și Stâlpu vor și ele la Buzău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.