EXCLUSIV! Vești proaste dinspre noul pod de la V. Pașii după viitura de pe râul Buzău. Pagube mari

Vești proaste dinspre noul pod de la V. Pașii după viitura de pe râul Buzău.

Reporterul buzoienii.ro l-a găsit cătrănit azi la pod pe Victor Vasilescu, directorul SC Integral, firma care construiește podul.

„Sunt foarte supărat. Și muncitorii la fel. Avem pagube mari. Uitați-vă și dvs. în apă. Armăturile alea, care urmau să susțină picioarele podului, au fost smulse azi-noapte de forța apei. Buzăul ne-a rupt digurile pe unde canalizasem noi cursul apei, acum curge peste tot. La fel, ne-a distrus drumurile pe care le făcuserăm între picioarele podului. Apa ne-a luat materiale, până și un excavator e în apă, nici nu se mai vede”.

Citește și articolul: ULTIMA ORĂ! VIDEO. Buzăul înspăimântător la podul de la Mărăcineni

Munca muncitorilor din primele luni ale anului s-a dus pe apa Buzăului în câteva minute(vezi mai jos galeria foto).

„Aseară am plecat la 11.30 de la pod. Buzăul nu crescuse deloc, avea același debit, parcă nici nu plouase. Eram mulțumit, credeam c-am scăpat. Pe la 3 noapte m-au sunat muncitorii de la pod. Era jale. Mi-au spus că într-o jumătate de oră nivelul a crescut cu aproape doi metri. Probabil, adică nu probabil, ci sigur, cei de la baraj au dat drumul la apă. Și nu la un debit mic, ci foarte mare. Aveam un consemn cu ei să mă anunțe când dau drumul la apă, dar am înțeles că a fost și la ei o situație de urgență. Din păcate, după episodul de aseară am fost dați înapoi cu aproape două luni”, a adăugat Vasilescu.

Citește și articolul: ULTIMA ORĂ! VIDEO: Podul de tuburi s-a dărâmat! A venit apa și l-a luat!

Până la episodul de azi constructorii podului trăgeau nădejde că noul pod rutier de la Vadu Pașii putea fi inaugurat până la sfârșitul acestui an.

Citește și articolul: Interes uriaș! Coadă sinuoasă ca pe vremea lui Ceaușescu

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „EXCLUSIV! Vești proaste dinspre noul pod de la V. Pașii după viitura de pe râul Buzău. Pagube mari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.