Există cameră video la Sc. nr. 1! A trecut pe roșu! Mașina sandviș! Colindători de la Mărășești! Iată fotografiile zilei de la Buzău!

Un cititor a sugerat că toate speculațiile referitoare la ce s-a întâmplat joi în poarta Școlii. nr. 1 vor fi spulberate dacă s-ar face publice imaginile de pe camerele de supraveghere. Se punea însă și întrebarea dacă există o astfel de cameră. Ei, bine, ea există și prinde în cadru inclusiv poarta de acces.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un Renault făcut sandviș astăzi până în Hanul lui Țintă. O rudă de-a șoferului susține că înainte de a fi luat cu ambulanța, cel aflat la volan i-ar fi spus că vina i-ar aparține celui cu autoutilitara portocalie care l-a lovit în spate și l-a proiectat în Loganul din față.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O recomandare pentru tânărul șofer al BMW-ului din imagine. Să fie mai atent! Astăzi, pe la ora trei, a trecut nonșalant pe roșu la semaforul de la piață (strada Ostrovului). Fie nu știe încă de existența lui, fie era cu gândul în altă parte. Reporterul a putut să-l fotografieze întrucât după 20 de metri a oprit pentru a lua doi tineri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Primii colindători „externi”, astăzi la Buzău. „Traversăm toată țara. Suntem din Mărășești – Vrancea. De la Buzău mergem la București, Ploiești, Brașov, Sibiu, Cluj, până la Oradea. Așa facem în fiecare an, plimbăm capra prin țară!”, au povestit ei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Păienjeniș de fire. Fotografia ne-a fost trimisă de un cititor din Micro XIV căruia îi mulțumim. Din păcate, soluția îngropării lor, așa cum se întâmplă în vest, e prea scumpă și îndepărtată pentru noi, buzoienii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Există cameră video la Sc. nr. 1! A trecut pe roșu! Mașina sandviș! Colindători de la Mărășești! Iată fotografiile zilei de la Buzău!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.