Există cameră video la Sc. nr. 1! A trecut pe roșu! Mașina sandviș! Colindători de la Mărășești! Iată fotografiile zilei de la Buzău!

Un cititor a sugerat că toate speculațiile referitoare la ce s-a întâmplat joi în poarta Școlii. nr. 1 vor fi spulberate dacă s-ar face publice imaginile de pe camerele de supraveghere. Se punea însă și întrebarea dacă există o astfel de cameră. Ei, bine, ea există și prinde în cadru inclusiv poarta de acces.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un Renault făcut sandviș astăzi până în Hanul lui Țintă. O rudă de-a șoferului susține că înainte de a fi luat cu ambulanța, cel aflat la volan i-ar fi spus că vina i-ar aparține celui cu autoutilitara portocalie care l-a lovit în spate și l-a proiectat în Loganul din față.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O recomandare pentru tânărul șofer al BMW-ului din imagine. Să fie mai atent! Astăzi, pe la ora trei, a trecut nonșalant pe roșu la semaforul de la piață (strada Ostrovului). Fie nu știe încă de existența lui, fie era cu gândul în altă parte. Reporterul a putut să-l fotografieze întrucât după 20 de metri a oprit pentru a lua doi tineri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Primii colindători „externi”, astăzi la Buzău. „Traversăm toată țara. Suntem din Mărășești – Vrancea. De la Buzău mergem la București, Ploiești, Brașov, Sibiu, Cluj, până la Oradea. Așa facem în fiecare an, plimbăm capra prin țară!”, au povestit ei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Păienjeniș de fire. Fotografia ne-a fost trimisă de un cititor din Micro XIV căruia îi mulțumim. Din păcate, soluția îngropării lor, așa cum se întâmplă în vest, e prea scumpă și îndepărtată pentru noi, buzoienii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.