Există o localitate în care Cumpănașu a ieșit pe locul 1, înaintea lui Dăncilă

Fix 3144 de buzoieni au fost păcăliți de farsorul Alexandru Cumpănașu să-l voteze. Astfel că impostorul a obținut ieri 1,75% din voturile buzoienilor – conform informațiilor Biroului Electoral Central.

Personajul s-a cățărat fără scrupule pe drama nepoatei sale Alexandra Măceșanu și a familiei acesteia pentru a-și hrăni iluzia de a deveni președinte al României.

În conivență cu postul toxic Antena 3, folosit uneori pentru manipularea cetățenilor mai slabi cu duhul, Cumpănașu a încercat vineri seară, în ultimele ore al campaniei, să dea o lovitură. Impostorul s-a lăudat că a găsit-o pe Luiza Melencu, undeva în Italia, răpită de interlopi în scop sexual. În realitate, a fost vorba de o făcătură ordinară, fata respectivă fiind o prostituată voluntară în „Cizmă”.

Escrocul – care își bate joc de familiile îndoliate, dându-le speranțe deșarte – a păcălit la nivel național 126.019 români (!) și a obținut 1,47% din voturi.

La el acasă, în comuna Dobrosloveni (jud. Olt), Cumpănașu chiar a câștigat alegerile cu 527 de voturi față de 424 pentru Viorica Dăncilă.

În judeţul Olt, Alexandru Cumpănaşu a reuşit să obţină 8.057 de voturi valabil exprimate, adică 4,42% din opţiunile alegătorilor.

La Buzău, Cumpănașu s-a clasat pe locul 7:

  1. Viorica Dăncilă PSD 34,55% – 62.149 votanți
  2. Klaus Iohannis PNL 29,69% – 53.395 votanți
  3. Mircea Diaconu independent, ALDE, Pro România – 13,42% – 24.136 votanți
  4. Dan Barna USR Plus 9,78% – 17,582 votanți
  5. Theodor Paleologu 4,28% – 7686 votanți
  6. Ramona Bruynseels 3,6% – 6522 votanți
  7. Alexandru Cumpănașu 1,7% – 3144 votanți

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Există o localitate în care Cumpănașu a ieșit pe locul 1, înaintea lui Dăncilă

  • Si ce daca ,le-a impins el mana cu votul in urna ? A pacalit el Iohanis peste trei milione ,asta-ai democratia ,asa-s alegerile . Auras i-a un pansament pt ficat ca vad ca ai inceput sa suferi din cauza ”toxicitatii” unor posturi, vezi ca Toma este SEFUL PSD Mun Buzau si mai marele tarii spune ca PSD este TOXIC.

  • Total de acord cu Cetateanul, psd edte toxic, asemeni unor bacterii paraziteaza institutiile statului

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.