Există și călători nemulțumiți de controalele demarate de CJ Buzău. „Să le lase așa, că e mai bine”. Iată argumentele acestora

Nu toți călătorii de pe autobuzele ori microbuzele care fac transport între comunele din județ și municipiul Buzău agreează controalele declanșate în ultima lună de Consiliul Județean Buzău.

Există o categorie, minoritară e drept, care solicită întreruperea acestor controale, iar transportul să se realizeze ca și până acum. Iată câteva astfel de opinii.

„Așa am mers, înghesuită în autobuz 30 de ani. Și n-am murit. Pot s-a mai fac încă 10 ani până când voi ieși la pensie”


„Toți ăștia care se plâng că e înghesuială în autobuz, ar face scandal de mama focului dacă șoferul i-ar lăsa pe jos pentru că nu mai sunt locuri pe scaune. Atunci ar zice cu siguranță, mai bine înghesuiți în autobuz, decât lăsați în stație în frig”.


„Bun, se fac controale! Și! Se schimbă ceva ? Nimic! Transportatorii fac tot ce vor ei”


„N-o să se schimbe nimic. Transportatorii n-au cum să aducă alte autobuze și alți șoferi pentru doar două curse, una dimineața și alta după-amiaza și să mai facă și profit. Dacă vor fi obligați, vor renunța de tot la traseu. Pentru noi călătorii va fi mai rău. Nu vom mai avea deloc cu ce să facem naveta”


„Șoferul ne-a amenințat că se vor scumpi biletele. Patronul va băga mai multe autobuze pe traseu, dar va dubla prețul. Decât așa, să plătim mai mult, mai bine mergem mai înghesuiți, dar ne mai rămân niște bani în buzunar”

De partea cealaltă, cei de la Consiliul Județean susțin că vor continua controalele și amenzile până când transportatorii vor aloca suficiente resurse pentru ca transportul intrajudețean de persoane se va realiza în condiții optime pentru călători.

Citește și articolul: Propunere: „Desființați semafoarele și faceți sens giratoriu în intersecția de la poarta Crângului”. Iată ce a răspuns vicele Apostu

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.