Slider

Există și o situație inversă. Un liceu din oraș unde vin toți

Astăzi, după ce au fost închise în martie, s-au redeschis școlile și liceele din Buzău.

Pentru elevii de gimnaziu și de liceu care doresc să se pregătească pentru Evaluarea Națională și pentru Bacalaureat.

La nivelul municipiului Buzău s-au remarcat azi două cazuri.

„La școala nr. 1 niciun elev nu a venit la pregătirea pentru Evaluarea Națională. Elevii, părinții și profesorii au căzut de acord să continue lecțiile on-line. Aprecierea lor a fost că aceste cursuri s-au ținut foarte bine folosind laptop-urile și calculatoarele de acasă. E o măsură pe care personal o consider în regulă”, a declarat Nela Wamsiedel

În schimb, la Liceul Alexandru Marghiloman din cartierul Dorobanți s-au înscris toți elevii la pregătirea pentru Bacalaureat.

„Eu am fost dimineață acolo, la Marghiloman. S-au înscris toți, e posibil să lipsească azi, doar doi elevi, din totalul celor șase clase”, a precizat Wamsiedel.

O centralizare la nivel de județ, ar urma să fie anunțată de Inspectoratul Școlar după prânz.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Există și o situație inversă. Un liceu din oraș unde vin toți

  • Intamplator sau nu, la unele scoli s-au ingramadit copiii iar la cealalta au spus slava Domnului ca s-a incheiat. Poate cei care fac parte din colectivele acestor gen de scoli ar trebui sa invete si ei ceva. Copiii va vor arunca la cosul de gunoi al istoriei atunci cand sistemul social nu ii va mai obliga sa va intre pe usa. Succes in schimbarea mentalitatilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.