Există și o veste bună! Director: „Credeți-mă, suntem cu toții foarte bine!”

82 de teste pozitive la Căminul de Bătrâni de la Berca. Asistați și îngrijitori!

Îngrijorat, reporterul a întrebat la Berca pentru a confirma informația livrată (pe bucăți) de DSP Buzău. „Da, așa e! 82! 28 de teste pozitive ne-au fost confirmate ieri, iar azi 54”, a răspuns directorul așezământului.

După această primă veste alarmată, a urmat din fericire și o a doua, liniștitoare (cel puțin pentru moment).

„Domnule reporter, să știți că, din fericire, toți suntem bine. Și așa sper să fim în continuare. Bătrânii de care avem grijă, dar și angajații noștri sunt asimptomatici”, ne-a spus directorul așezământului preot Daniel Necula.

Pr. Daniel Necula: „Problema e am rămas doar cu un sfert din angajați neinfectați, iar aceștia, săracii, trebuie acum să facă toată munca!”

În foto, angajații care au scăpat neinfectați

Astăzi, la așezământ, au venit atât atât dna dr. Carmen Scântei de la DSP Buzău, cât și medicul Bogdan Micu specialist în boli infecțioase.

„Ambii medici ne-au fost de mare ajutor, și le multumim! Asistații noștri au fost consultați de domnul dr. Micu care a prescris și tratament adecvat. În cămin avem rezervă de medicamente, instalații de oxigen, nebulizator. Dna Scântei ne-a îndrumat cum sa ne desfășurăm activitatea. Echipa rămasă valida depune toate eforturile ca totul să fie bine. Ne cerem scuze când nu putem raspunde promt la telefoane, dar am rămas foarte puțini și este mult de lucru. Mulțumim celor care ne sunt aproape! Dumnezeu să ne ajute tuturor!” – director Pr. Daniel Necula

La cât de frumos e aici, reporterul e puțin jenat de faptul că primul articol de pe buzoienii.ro despre acest așezământ a fost acesta

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Există și o veste bună! Director: „Credeți-mă, suntem cu toții foarte bine!”

  • Lucruri frumoase se întâmplă la Căminul de la Berca ! Incepând cu estetica stabilimentului, încadrarea în peisaj, curățenia , ordinea și bunul simț pe care le percepem din poze dar, mai ales, căldura personalului și a conducerii … Vizita medicilor infecționiști de la Buzău – cu rezultate vizibile – este de apreciat, cu atât mai mult cu cât și aceștia sunt puțini ca număr și extenuați de muncă … Felicitări tuturor și mai așteptăm asemenea știri, atât de necesare și reconfortante pentru aceste zile !…

    Răspunde
  • Domnule Director de la Berca, daca NU luati in serios acest virus, care prezinta un risc enorm intre zilele 8-10 de la debut, veti avea mari surprize. Fiti alert !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.