Există un drum secret! Se ajunge de la bazinul Olimpic la pod la Mărăcineni! Se evită aglomerația din rondul de la Carrefour!

Da, deocamdată, e un drum de pământ și de balast.

Are după ploile din week-end două-trei bălți de-a lungul lui.

Azi, îți murdărești cauciucurile, dar drumul, deși de țară, e practicabil.

L-a parcurs azi tur-retur și reporterul buzoienii.ro cu o mașină mică, un Fiat Panda.

Drumul secret, știut doar de câțiva inițiați, pornește din dreptul sediului Hidroelectrica din parcul Tineretului.

Se merge pe lângă bazinul Olimpic, spatele terenului de rugby, iar din dreptul Hidroelectrica se ia direct pe câmp pe drumul de pâmânt.

După un viraj la dreapta și unul la stânga se ajunge în dreptul curților unor societăți comerciale. De aici drumul e încă și mai bun, cu niște resturi de asfalt și beton.

Există posibilitatea de a se urca pe dig (dar drumul de pe dig e plin de gropi) sau a se merge pe un drum de balast ce duce la breteaua de sub podul de la Mărăcineni.

O dată învățat, drumul de la bazinul Olimpic la podul de la Mărăcineni se parcurge în cinci minute.

Un timp mult mai scurt, față zecile de minute pe care șoferii buzoieni le-au pierdut săptămâna trecută pe Frăsinet, Bd. Unirii, cartierul Orizont, Podul de la Mărăcineni.

Șoseaua secretă ar deveni și mai bună dacă municipalitatea ar face efortul de a balasta porțiunile de pământ și îngriji, în general, acest drum.

Dacă vreodată s-ar și asfalta, buzoienii dinspre Micro V, Dorobanți și Broșteni cu treabă înspre Mărăcineni ar evita giratoriul de la Carrefour, iar traficul s-ar reduce sensibil.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Există un drum secret! Se ajunge de la bazinul Olimpic la pod la Mărăcineni! Se evită aglomerația din rondul de la Carrefour!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.