Exit-poll-ul dărâmat de numărarea voturilor! AUR crește fabulos, PNL și USR scad!

Rezultate modificate sensibil după numărarea a 53% din voturi comparativ cu exit-poll-urile!

AUR a crescut până la 8-9% (!), în timp ce PNL (25%) și USR (13%) au scăzut (de la 29% respectiv 16%).

PSD e la 30-31%.

Dacă PRO România și PMP ratează parlamentul, atunci se configurează două blocuri PSD – AUR și PNL-USR.

Dezavantajul PSD e că în asociere cu AUR, atunci UDMR va înclina balanța înspre PNL și USR.

Camera Deputaţilor 73,42%

PSD – 31,2%
PNL – 25,6%
USR-PLUS – 14%
AUR – 9,1%
UDMR – 7,4%

Senat 14667, 75,01%

PSD – 30,8%
PNL – 25,5%
USR-PLUS – 14,1%
AUR – 8,9%
UDMR – 7,3%

loading...

10 comentarii la „Exit-poll-ul dărâmat de numărarea voturilor! AUR crește fabulos, PNL și USR scad!

 • AUR a declarat că nu va face nicio alianță.

 • Moș Nicolae a adus un cadou neașteptat. AUR. Nu știm deocamdată câte karate are dar important este că neamțul și-a înghițit umlauturile. Mă bucur că am fost la vot chiar dacă am un sentiment de regret că nu am crezut nicio clipă că AUR poate trece pragul electoral. Totuși, sentimentul va fi puternic compensat dacă PMP nu trece pragul electoral. Dacă se întâmplă și această minune atunci voi fi nevoit să dau cep la butoiul cu țuică. Pentru sănătatea marinarului.

 • AUR este un partid de circumstantza. A speculat o nisa nefolosita de alte partide si ramasa in hibernare de pe vremea lui Vadim: nationalismul si religia nostra ortodoxa. Nu are sanse de supravietuire, mai ales luand in calcul specimenele foarte exotice pe care le vedem in conducerea lui.
  Norocul lor in alegeri s-a datorat prostiei cronice mioritice ale acestui neam care crede ca tot ce zboara se si mananca.
  Nu este un partid care sa reziste in timp……[Leo]

 • Dacă AUR nu se compromite are toate șansele să crească. Apreciez că nu vor să facă nicio alianță. Dacă rezistă tentațiilor, ceea ce este extrem de greu, îi prevăd o ascensiune fulminantă. Românii nu sunt atât de proști precum par!

 • Sunt profund dezamagit de latenta tinerilor si indiferenta lor fata de dreptul de a vota.
  Cu toate ca fac parte din generatia tanara, middle-age, nu pot sa nu admir din nou tenacitatea masei votantilor PSD care iese disciplinata la vot, cu fiecare ocazie.
  Si cum democratia este instrumentul majoritatii, in cazul tarii noastre, pentru un tanar activ … singura varianta viabila este emigrarea. Chiar daca aliantele post-alegeri vor tine PSD deoparte, batalia pe ciolan din interiorul acestora va face ravagii in viitorul foarte apropiat.
  Din pacate.

 • Nu credeam să apuc ziua când voi fi de acord, chiar și numai parțial, ca acum, cu o analiză a reputatului șobolan roșu, tov Leo Tz… Dar iată…indiferența și patriotismul de Facebook au adus în parlament un partid neo-legionar a cărui valută preferată este rubla…

 • @Cătălin
  Culmea este ca pensionarii nu prea au ieșit la vot. Eu cred ca nu toti tinerii gandesc la fel, dovada sta rezultatul acestor alegeri si sper ca AUR sa nu calce pe urmele USR. USR este compromis, plin de oameni corupti, care au urmărit doar interesul propriu.

 • Rezultate finale (exact ce spuneam):
  6.059.113 de români au votat la alegerile parlamentare 2020, ceea ce înseamnă o prezenţă de 31,84 %. Cei mai numeroşi au fost votanţii din categoria de vârstă 45 – 64, urmaţi de cei de peste 65 de ani. Cea mai slabă prezenţă a fost înregistrată la categoria 18 – 24 de ani.

 • Ia faceti ma si o socoteala cat % din romani sunt fanii ciumei galbene.
  Dupa aceea nu uitati sa va faceti cruce cat de nereprezentativ la guvernare este PNL ptr Romanistanul nostru drag si ce pretentii megalomanice au acum galbejitii.
  Si sa nu va mirati daca dupa un an vor fi alergati de români prin Palatul Victoria.

 • Mr. Leo, la cati au votat, la fel de nereprezentative la guvernare sunt toate partidele, nu numai PNL.
  Asta, ca sa fim corecti.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.