Explicația constructorului

2×2 gropi au apărut de câteva zile la intrările dinspre Aleea Trandafirilor și Hotelul Pietroasa.

Care e explicația?

ing. C-tin Vasiloiu, șef șantier: „La intrarea pe cele două căi de acces proiectul prevede un sistem de bare retractabile pe bază de telecomandă. Atunci când va fi nevoie de accesul mașinilor de intervenție, din telecomandă barele vor fi coborâte”

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Explicația constructorului

 • Din telecomanda ?!
  Uaaaau !!!!

  Apropo, de ce mai folosiți denumirea de Aleea trandafirilor ?!
  Mai exista vreo petala de trandafir pe-acolo ?!
  Trandafirii de pe cea mai cunoscuta strada a Buzăului și-au găsit obștescul sfarsit sub cupa excavatoarelor in vederea facerii de „frumos”, deh, scopul scuza mijloacele !

  Mai degrabă denumiti-o „Aleea Dalelor” puse deosebit de prost și în mega sictir de către enșpe firme adunate de prin toată țara, fara să aibă fiecare idee ce-i cu ele pe-acolo, cât vor sta, s.a.m.d.

  Răspunde
  • De ce nu ai luat tu această lucrare mă priceputule.Nu ştiți decît să comentați faceți voi dacă nu vă place.

   Răspunde
   • Nu asa functioneaza licitatiile publice, doamna. Credeti ca doar Troia, Strabag sau restul de plictisiti exista pe lumea asta? Ei au avut si au sansa, norocul, tichia norocoasa si au „castigat” aceste lucrari, fara ca cineva sa-i oblige. Chiar daca de ex Strabag are avize negative pe SEAP de pe la niste lucrari similare prin Oltenia, avize despre care NIMENI din primaria aia nu a schitat macar o grimasa iar apoi tot ei fac ochii cat cepele xand vad „realizarile” si simt nemultumirile cetatenilor. Maica-mea e la a treia cazatura pe baza de dale montate in sictir, cred ca de la a patra chiar am sa-mi iau un ciocan si am sa „punctez” punctual perfectiunea lui Toma, ca inteleg ca-i place si va semna de primirea lucrarilor.

    Răspunde
 • Doamne,fara a fi fan ,,Las Fierbinti”,am retinut ,o fraza ,,ba esti prost ,ba esti nebun”?Nu stiu care se potriveste ,dar e culmea ,o suprafata cat un stadion sau cat are vila unui baron ,se construieste in ani de zile!Ce spuneti?Suntem prosti sau ne-buni???Am ajuns vai de fundul nostru!
  Ps Mai spun ceva de A7????Lot 3????

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.