Explicație. Vezi fotografii surprinse în urmă cu câteva minute

Sunt imagini surprinse în urmă cu câteva minute de reporterul buzoienii.ro în noua parcare de la Sf. Îngeri.

Se formează coadă înaintea parcometrului unde se achită cash parcarea. Se poate plăti – la parcometru – și cu cardul, dar în cele 30 de minute cât a stat reporterul în zonă clienții parcării au folosit doar bancnote.

„Fără comision pe aplicația pe mobil”

Alin Radu, Urbis Serv: „Îi rugăm pe buzoieni să-și instaleze aplicația de mobil. E simplu, nu trebuie să mai stai la rând la parcometru. Și e cu comision zero. Deci, mai ieftin decât prin SMS unde se plătește un mic comision firmei de telefonie”

Aplicația de mobil poate fi descărcată imediat de AICI.

Avantaje aplicatia de mobil UPPARK:

• Oferă informații despre parcarile si locurile de parcare (orar de utilizare);
• Poate gasi loc de parcare disponibil si ofera informatii de navigatie pana la acel loc;
• Identifica pozitia si locurile de parcare disponibile din jurul pozitiei;
• Poate permite plata taxei de parcare din aplicatie prin card bancar inrolat, online prin introducere de card sau prin sms – Pentru plata cu cardul comisioanele sunt ZERO!
• Permite utilizarea personala sau pe companie, pentru deducerea cheltuielilor, cu una sau mai multe masini – Pentru companii emite si transmite lunar factura fiscala
• PRIMESTI NOTIFICARI DIN TIMP. Nu conteaza daca mai intarzii, primesti notificare cu 10min inainte ca timpul de parcare sa expire. Prelungesti ori de cate ori vrei, de la distanta, de pe telefon.

Lângă fiecare parcometru în aceste zile se află în aceste zile câte un angajat Urbis Serv care îi ajută pe buzoieni să se familiarizeze cu aparatul.

„Nu e greu, e foarte simplu. Dacă ai făcut o dată, a doua oară e floare la ureche. Se face coadă acum, zilele astea, până se vor obișnui oamenii. Peste o lună când buzoienii vor învăța să plătească prin SMS sau cu mobilul nu va mai fi coadă”, a apreciat unul dintre (foștii) taxatori din parcare (care va trece în curând în echipa de verificare).

loading...

4 comentarii la „Explicație. Vezi fotografii surprinse în urmă cu câteva minute

  • Buzoieni sunt bucuroși că au locuri de parcare in centru chiar daca sunt pe Bani.Halal

  • M-as bucura nespus daca ar veni la primărie și mai mulți bani atrași din alte surse, gen fonduri/granturi (stiu, s-au câștigat proiecte – prea putine insa, după umila mea parere), bani de la firme etc…
    Soluția nu este supra-impozitarea cetățenilor deoarece crează un cerc vicios: atunci când ceri prea multe taxe si oferi prea putine facilitati la schimb, exista riscul ca cetățenii să se orienteze spre alte orașe. Si cred ca rata de atractivitate a Buzăului nu este una foarte “fericita”.
    Apreciez însă faptul că în ultimii 4 ani, lucrurile au început să se miște, fără discutie, deși nu sunt de acord cu toate măsurile!
    În plus, as creste vigilenta poliției locale – clanurile pot deveni o problema – deja au încercat să își impună forța în anumite zone ale orașului..

  • Plătim atâtea taxe și impozite. Nu merităm și noi un loc de parcare gratis? Dacă parcăm acolo, de obicei mergem la piață. Acolo lăsăm iar bani, bani din care își ia și statul TVA- ul lui. Dar parcarea e parcare.

  • Viitor de aur tara noastra are…Glumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.