Explozie de cazuri la Buzău. S-a întâmplat ca-n Poștă!

19 cazuri anunțate de DSP Buzău într-o singură zi s-a mai întâmplat doar duminică pe 3 mai atunci când s-a decis carantinarea cartierului Poștă.

Recrudescența C-19 la Buzău e îngrijorătoare acum – în condițiile în care luni e programată prima probă a „Capacității” (la „română”).

Cel mai problematic e cazul 240 – mecanic șef la o fabrică din Buzău cu peste 500 de angajați) – CLICK AICI pt. detalii.

DSP a emis azi la ora 13.00 comunicatul de presă în care a dat câteva detalii despre fiecare caz în parte.

CAZUL 235: pacient sex masculin, 72 de ani, simptomatic, internat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău, transferat la Secția Boli Infecțioase a SJU Buzău (izolat).

CAZUL 236: pacient sex masculin, 50 de ani, simptomatic, contact direct cu cazul nr. 230 (cazul 230 – pacient sex feminin, 42 ani, pacient oncologic, testată și depistată într-o clinică particulară din București).

CAZUL 237: pacient sex masculin, 62 de ani, simptomatic, din municipiul Buzău.

CAZUL 238: pacient sex masculin, 32 de ani, simptomatic, cu domiciliul în județul Brăila și cu locuință în municipiul Buzău.

CAZUL 239: pacient sex feminin, 79 de ani, simptomatică, internată la Secția PNF a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 240: pacient sex masculin, 55 de ani, simptomatic, testat și depistat la un laborator privat de analize din Buzău, angajat al unei fabrici din municipiul Buzău.

CAZUL 241: pacient sex feminin, 55 de ani, simptomatică, personal auxiliar în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 242: pacient sex masculin, 52 de ani, din Râmnicu Sărat.

CAZUL 243: pacient sex feminin, 45 de ani, internată la Secția PNF a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 244: pacient sex feminin, 79 de ani, ușor simptomatică, pacient oncologic.

CAZUL 245: pacient sex feminin, 42 de ani, simptomatică.

CAZUL 246: pacient sex feminin, 53 de ani, simptomatică, internată la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 247: pacient sex feminin, 54 de ani, simptomatică, personal medical în cadrul unei clinici private.

CAZUL 248: pacient sex masculin, 63 de ani, simptomatic, personal medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 249: pacient sex feminin, 50 de ani, simptomatică, din municipiul Buzău.

CAZUL 250: pacient sex feminin, 45 de ani, simptomatică, contact direct cu cazul 204 (cazul 204: pacient sex masculin, 4 ani, internat la Secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolat), simptomatic).

CAZUL 251: pacient sex feminin, 60 de ani, personal auxiliar la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.

CAZUL 252: pacient sex masculin, 52 de ani, simptomatic, pacient oncologic.

CAZUL 253: pacient sex masculin, 37 de ani, ușor simptomatic

loading...

5 comentarii la „Explozie de cazuri la Buzău. S-a întâmplat ca-n Poștă!

  • Hai ăștia cu “se dau bani pe COVID” nu mai dați din clanta?

  • Inconstienta crasa! DSP -ule ati obosit de nu mai faceti teste? Rusine madamelor! Sunt convins ca si anchetele alea epidemiologice le faceti in dorul lelii !Rusine!

  • Nici nu ai ptr ce sa te mai miri, din moment ce purtarea mastii si distantantzarea au devenit aproape facultative in Buzau……[Leo]

  • Masca și distanțarea fizica, daca nu până la sfârșitul lunii se carantineaza tot Buzăul.

  • Bai oameni buni, asa ceva nu-i posibil! Lucrurile astea se intampla din lipsa distantarii sociale…. oameni nu poarta masti, daca iesi la plimbare pe bulevard sau in crang, sunt sanse aproape 0% sa vezi pe cineva cu masca la gura. Daca te duci la terasele No Limit sau Casa Berarilor dupa ora 18:00, practic personalul nu poarta nici masti nici manusi. De ce? Din cauza ca stiu ca DSP-ul nu lucreaza dupa ora 18:00 si nu poate nimeni sa le faca nimic!!! Practic un ospatar intra in contact cu zeci de persoane in fiecare zi, daca el nu poarta masca, cata lume credeti ca poate infecta? Iar la randul lor acele persoane cu cata lume intra in contact… E deajuns ca o singura persoana sa tuseasca in fata ospatarului fara masca si dupa restul e istorie!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.