Expresia dezamăgirii. „Coco” cere time-out la 23-15 și pleacă de… unul singur

Mai erau 2 minute. Meciul era gata. Pierdut. 23-15 pentru franțuzoiace. Adio și calificare.

Coco Mihăilă cere time-out. Și pleacă. Face mai mulți pași, cu spatele la jucătoare. Expresia dezămăgirii, supărării, frustrării. Alte cuvinte asemenea puteți adăuga dvs.

De ce dezamăgire ? Pentru că deși asta era diferența de valoare și de formă dintre cele două echipe (iar, la rece, ăsta era rezultatul previzionat), am sperat. Cu toții. Jucătoare, suporteri, antrenori.

Speranțele au crescut mai ales după startul bun de meci. Buzoiencele au condus cu două goluri. „Hai că se poate” și „uite, nu-s așa de bune nici astea”, ne-am spus cu toții. Autoiluzionare.

Din păcate, speranța s-a evaporat în repriza a doua. În loc am aspirat cu toții praf de dezamăgire. Buzoiencele au dat șapte goluri în 30 de minute. Adversarele 12 (la care se adaugă cele două avans de la pauză). Durere mare a fost mai ales în atac, unde – ale noastre – au fost lente și fricoase. Corigente au rămas Janusevici, Rotaru și Iuganu. Despre Livrinikj și Ujkic, zero goluri (!) n-are rost să mai vorbim.

Note de trecere primesc doar Shteriova și Alina Iordache.

Returul se va juca duminica viitoare la Buzău. Din păcate, tot fără spectatori. Ce mai sperăm ? În primul rând să vedem meciul (tv sau facebook), iar apoi să vedem o victorie, fie și doar la un gol diferență (de palmares) a Gloriei.

Nantes Atlantique-Gloria Buzău 23-16 (11-9)
Nantes: Kpodar 5, Maubon 4, Hagman 3, Dancette 3, Ahanda 3, Grigel 2, De Paula 1, Sylla 1, Gassama 1. Antrenor: Guillaume Saurina 
Gloria Buzău: Shteriova 5, Janjusevici 3, Iuganu 2, Petrovici 2, Rotaru 2, Subțirică 1, A. Moldovan 1. Antrenor: Ovidiu Mihăilă

loading...

3 comentarii la „Expresia dezamăgirii. „Coco” cere time-out la 23-15 și pleacă de… unul singur

  • Evolutie lamentabila, sub orice critica, in fata unei echipe modeste !

  • S-a dus sa ia acel carton cu pozitia jucatoarelor ( era pe o banca , mai in dreapta); nu sinteti corect

  • Nu se poate vorbi de diferenta de valoare in favoarea lui Nantes; jucatoarele cele mai titrate de la echipa franceza ( Griegel,Saurina,Hagman) nu sint la un nivel bun

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.