„Fac șapte ani de pușcărie, și ?” | Ce decizie a luat judecătorul

Situație ciudată în care e pus magistratul Tribunalului Buzău pus să judece cazul șoferiței de 32 de ani care a dat intenționat pe Calea Eroilor peste polițistul pe motocicletă.

Judecătorul a decis tratament obligatoriu (psihologic și psihiatric) pentru Anda Vlădescu (care e de profesie psiholog!).

Motivul ? Inculpata (tentativă de omor și ultraj) are momente în care refuză a se apăra. Dimpotrivă, aceasta cere să fie condamnată.

„Fac șapte ani de pușcărie! Și? În felul acesta mă reabilitez!”, i-ar fi spus aceasta judecătorului, spre disperarea propriului avocat.

În aceste condiții, judecătorul a fost nevoit să emită următoarea decizie:

„Dispune obligarea provizorie la tratament medical a inculpatei VLĂDESCU Anda Ioana. Obligă inculpata să urmeze în mod regulat tratamentul medical prescris de un medic de specialitate, până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol”

Până când starea psihică a inculpatei se va îmbunătăți și va putea fi judecată, Anda Vlădescu a fost trimisă în penitenciar tocmai la Gherla (jud. Cluj).

Altfel, inculpata a primit a cincea lună consecutivă de arest preventiv și, cel mai probabil, nu va fi eliberată până la sentința finală.

Procurorii au trimis-o zilele trecute în judecată pentru tentativă de omor și ultraj. Riscă 7,5 ani de închisoare!

EXPLICAȚIE SENTINȚĂ DE 7,5 ani

1) Uciderea unei persoane se pedepsește cu închisoarea de la 10 la 20 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi – Pedeapsă minimă 10 ani

2) Tentativa se sancționează cu pedeapsa prevăzută de lege pentru infracțiunea consumată, ale cărei limite se reduc la jumătate – Pedeapsă minimă: 10:2 = 5 ani

3) Faptele comise asupra unui polițist sau jandarm, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu se sancționează cu pedeapsa prevăzută de lege pentru acea infracțiune, ale cărei limite se majorează cu jumătate – Pedeapsă minimă: 5 + 2,5 =7,5 ani

VIDEO (mai jos): Momentul presupusei tentative de omor!

Șansa Andei Vlădescu de a obține o condamnare mai ușoară e să-i convingă pe judecători să schimbe „tentativa de omor” în ceva mai ușor.

Aceasta a recunoscut că a vrut să dea peste motociclist, dar susține că nu a intenționat să-i suprime viața.

Citește și:

loading...

30 de comentarii la „„Fac șapte ani de pușcărie, și ?” | Ce decizie a luat judecătorul

 • Atitudinea asta este o incercare disperata de a o prezenta pe aceasta criminala drept o bolnava psihic,o iresponsabila pentru faptele ei.Face pe nebuna si pe proasta, in incercarea de a evita pedeapsa pe care o merita.E foarte posibil ,ca la mijloc sa fie „un blat”,o intelegere intre avocatul ei si judecatorii care trebuie SA JUDECE cauza.Probabil ca inca o data,genul asta de indivizi or sa fie „scosi basma curata” de niste „avocati si judecatori” de acelasi calibru si aceeasi factura morala cu ei!

 • Daca ii da 7 ani pentru o prostie făcută la nervi atunci ăla care a aruncat cu benzina și a dat foc fetei cat ar fi trebuit să ia ?
  Fata a avut un moment de rătăcire, toți avem în viața momente de cumpănă, unii reușim să evităm alții nu. Eu zic că ar trebui iertata și monitorizata pe un parcurs de 2 ani, anularea permisului de conducere și al unor drepturi.

 • Mariana, daca se intampla asta, eu unul, prima data cand am draci pe cineva, o sa ma urc cu masina pe el. E metoda perfecta, mai ales daca nu ai mare nevoie de permis si sofezi din an in paste, te urci peste om si apoi zici „eh, mi-a luat d-zeu mintile un pic, poftiti permisul si promit sa merg 2 ani la psiholog. Aaa, si sa-i fie tarana usoara prostului pe care m-am urcat, dar nu trebuia nici el sa ma enerveze”.

  Iar judecatorul e va avea pensie de lux pe spinarea prostilor de care isi bate joc. Adica aia spune cu gura ei ca merita 7 ani, ca sa se reabiliteze, iar judecatorul spune ca nuu, nu, cum adica? Pai eu sunt obisnuit cu de-aia care se jura ca „n-am fost io, sa moara mama, sefu!” si tu iti permiti sa recunosti ca te-ai urcat peste om?! Responsabilitatea e inadmisibila in sistemul de justitie putred, care a ingropat Romania in furt si in mizerie de zeci de ani! Aici ori vii sa minti si sa incerci sa scapi prin orice tertip posibil, ori e ceva in neregula cu tine!

 • ce blat parșiv judecător-procuror-avocat -inculpată, adică aia o să stea 2 ani la psihiatrie ,probabil singură în salon și scapă pe reabilitate? vă dați seama ce evaluări făcea fătuca asta isterică? colegiul psihologilor ce opinie are, dar inspecția judiciară ? internarea la psihiatrie se face după o evaluare la o comisie de specialitate, nu după cum vrea un judecător! judecatorul nu este psihiatru, asta înseamnă se poate contesta decizia de internare la psihiatrie și se impune verificarea documentelor comisiei medicale. dar cum se numeste judecătorul, dar procurorul de caz?

 • Vine USR-ul la Justitie si elimina Inspectia judiciara, atunci sa te tii ca se umple tara de dumnezei procurori si dumnezei judecatori. Citeam acum ca si in dosarul Brebenilor se recuza judecatorii pe banda rulanta la trecerea timpului…

 • Luati voi orice femeie educata, bagati-o 5 luni in puscarie la Gherla alaturi de tot felul de pleava societatii si va asigur ca in acest timp nu va mai fi intreaga-intreaga la minte.
  Pai femeia asta are taria psihica a pirandelor sau a Elenei Udrea (semipiranda, dar frumoasa) sa se pastreze intreaga la minte in starea de recluziune?
  Consider ca judecatorul a vazut problema reala si nu de bandit si cardasit vrea sa o trimita la psihiatrie. De fapt este evident ca amarata regreta si nu-i mai lucreaza nici instinctul de conservare.
  Ma indoiesc ca atunci cand a facut acel gest necugetat a avut intentia sa-l omoare pe militian. Pur si simplu nu si-a dat seama ce putea sa urmeze.
  Sunt convins ca va primi o pedeapsa aberanta pe care nici Dinca nu o va primi. C-asa lucreaza ,,justitia” la noi……[Leo]

 • Ce educație să aibă un astfel de psiholog,eu vreau să i se verifice toate documentele semnate și parafate de ea.Astfel de individe știu cum să facă o evaluare pentru un certificat de handicap ,unei persoane sănătoase.La pușcărie,nu la psihiatrie,dacă murea polițistul ce mai inventa judecătorul?Acesta este respectul pentru tânărul polițist care și-a pus viața în pericol?Doar privindu-i fața și se vede lipsa de empatie!o să cer inspecției judiciare verificarea dosarului și legalitatea măsurilor luate!

 • Nr. unic (nr. format vechi) : 2127/114/2020/a1.2
  Data inregistrarii 10.11.2020
  Data ultimei modificari: 12.11.2020
  Sectie: Secţia penală
  Materie: Penal
  Obiect: obligarea la tratament medical în mod provizoriu (art.246 NCPP)
  Stadiu procesual: Fond
  Ora estimata: 10:00
  Complet: CPCP.1R
  Tip solutie: Soluţionare
  Solutia pe scurt: Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău. În baza art. 246 alin. 8 C. proc. pen., dispune obligarea provizorie la tratament medical a inculpatei VLĂDESCU Anda Ioana. În baza art. 245 alin. 1 C. proc. pen., obligă inculpata să urmeze în mod regulat tratamentul medical prescris de un medic de specialitate, până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. Potrivit art. 246 alin.6 C.pr.pen., inculpata are dreptul să fie asistată de medicii specialişti desemnaţi de aceasta, respectiv medicii Cristache Maria şi Mihai Doina. Atrage atenţia inculpatei asupra dispoziţiilor art. 246 alin. 12 C. proc. pen. În baza art.275 alin. 3 C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 5 zile de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi 12.11.2020.
  Document: Încheiere finală camera consiliu 194/2020 12.11.2020

 • Marele șobolan roșu, tov LEO Tz, are un still personal de clasificare a faptelor penale… I se trage din epoca trecută când până chiar și el, un parvenit, se juca cu destinele câtorva subordonați… Conform acestui mare admirator al Gulagului sovietic ar trebui clar înființate închisori pe criterii diverse: intelectuali, lume bună comunistă, ” neanderthalieni”, tembeli, admiratori ai „rânjitului”, …etc.
  Totul depinde firește de momentul zilei în care Tereacă publică un articol: înainte sau după administrarea tratamentului…
  Și, de altfel, știe toată lumea:; Iohannis e de vină…a dat și la tv…..la Romania TV.
  :)))
  Nici pastilele nu mai sunt ce erau odată…..
  :)))

 • Hopa, vad ca au aparut mari specialisti capabili sa citeasca pe fatza omului lipsa de empatie!
  Scrie pe fatza ei: ,,Lipsita de empatie”? Este o fotografie facuta in cine stie ce moment. Ia priveste poza cu Basescu razand intre cei vreo 20 de inalti prelati ai BOR care stau toti seriosi. Ce verdict i-ai da? De om normal la cap in niciun caz, daca te iei dupa poze. Hai cu el atunci la balamuc!
  Si ce dovada mai veridica de empatie vrei din moment ce femeia a renuntat sa se apere si spune ca o sa faca atatia ani cati i-o da, ca sa se reabiliteze?
  Hai s-o lapidam ptr o motocicleta arsa, caci militianul n-a avut nimic.
  Ptr tine: ala care a facut 6 crime a stat 23 de ani in puscarie. Nici 4 ani/crima.
  Asteia de ce sa-i dea 7 ani ptr un militian (probabil) zgariat pe buci?……[Leo]

 • Nu este vorba de ,,milițian,, discutăm de omul legii,tânărul polițist căruia domnișoara psiholog i-a pus viața în pericol. Discutăm de INTENȚIA DE A UCIDE: l-a lovit să-l știind că-l poate ucide! Ce să caute la tratament psihiatric, să zacă în pușcărie, viața omului nu are importanță pentru ea! Solicit SERVICIULUI DE INTEGRITATE care funcţionează în subordinea directă a Ministrului Sănătăţii să-i verifice legalitatea evaluărilor semnate și parafate! Cum să facem pe nebuna când a vrut să lovească un polițist?

 • Am tras concluzia ca judecătorul este noul avocat al inculpatei. Pe cati o fi aparat domnul judecător în carieră sa ?

 • Lasati-l pe Leo. Offff…

  Citatul acesta mi se pare maximul de empatie si gandire umana:
  „Asteia de ce sa-i dea 7 ani ptr un militian (probabil) zgariat pe buci?……[Leo]”

 • Nu știu cine ești sau ce te motivează dar e clar că furi curent rău de tot măi Leo.

 • Mai Leo,nu stiu cat de „zgariat pe bucu” este „militeanul”, dar sunt convins ca tu esti „zgariat” rau pe crier, desi ma indoiesc serios ca ai avea ceva in cutia craniana. Acum,cinstind vorbind, cum te poti astepta la empatie de la o așa femeia. Asta, probabil ca vrut „sa calareasca” si ea un „mascul alfa” si cum probabil ca i-a cazut cu tronc „motocicleta” politistului, s-a „gandit” sa se suie pe el cu…….autoturismul. Probabil ca pentru a se „reabilita”, va trebui sa isi faca o operatie de schimbare de sex, pentru a nu mai intra in” …calduri” atunci cand vede oe cineva calare pe o motocicleta.

 • Reluand un vechi subiect, sobolanii galbeni s-au erijat din nou in mari aparatori ai militianului foaaaarte competent care a reusit magnifica performanta sa nu poata opri o femeie de la intrarea in oras pana in Bariera Ploiesti. Dimpotriva, l-a oprit ea pe el. Vai de capul lui! Cum sa-i spun acestuia ,,politist”, mai desteptilor? I-as jigni pe politistii adevarati.
  Individul ar fi trebuit dat afara din Politie ptr incompetenta nsi nerespectarea procedurilor. Asa se opreste o masina in trafic, mergand cu ghidonul motocicletei lipit de caroseria masinii?! Asa este procedura?
  Si uitati-va ce hal de ,,gandire” la voi, peste limita oricarei stupiditati: femeia a intentionat sa-l omoare pe militian. Sa-l omoare ziua in amiaza mare in buricul de Sud al Buzaului?!
  Si ptr ce Cataline s-o condamne ptr tentativa de omor? Militianul a avut macar vreo zgarietura? (Felicitari, vad ca ai intrat iarasi in haita sau … troaca)!
  Ptr d-l Anonim am si eu o intrebare: esti cumva Baba Vanga sau popa din Potoceni, caci numai acestora daca le dadeai o poza a cuiva iti spuneau de ce boli sufera, daca-i prost, daca-i destept, daca a avut noroc in dragoste si cu cine a votat la ultimele alegeri?

 • Nu inteleg de unde aveti ma atata ura pe o femeie, chiar daca ar fi si cea mai mare criminala, asa faceau securistii si procurorii inainte de 1989, ca mai apoi sa isi bata joc de ele. Rusine ba !!!!!, suntem in 2020 nu in 1960. Are dreptul la o judecata corecta, pana sa se fi pronuntat justitia are prezumtia de nevinovatie. Suntem in democratie nu la puscarie!!!, din cauza unora ingusti la minte ne intoarcem iar la vechile metehne securiste.
  Da, eu o apar pe acesta femeie si sunt alaturi de ea. Doar asa un om poate sa inteleaga ce si cum a gresit si se poate reabilita in societate.

 • La Gherla ??? fereasca Dumnezeu, la Sapoca ce avea? Pentru toti cei care ati decis sa emigrati din aceasta greata de tara am un deosebit respect si o urare:

  STATI ACOLO FRATILOR CA AICI E JALE MARE.

 • Deci, unii dintre voi (probabil votanti AUR) chiar o aparati pe femeia asta ???!!!!
  Adica, una ce nu pare cu toată țigla pe casă intra cu mare incredere intr-un politist aflat in inferioritate (pe 2 roti), care vazand o femeie la volan a pasuit-o juma’ de oras si nu a mobilizat alte echipaje (cine s-ar fi asteptat de la o doamna intr-un Fiat 500 rosu sa reactioneze asa !!!???…) iar acum unii dintre voi o apara ?????!!!!! My god….
  Si altii care delireaza spun ca … ce atata scandal de la un fund de politist julit ?????!!!! My god…., in ce tara traim frateeeee ?!

  Sobolane rosu-vanat, daca politistul ala (care a scapat DOAR prin minune cu „fundul julit”) era fii-tu sau giner’tu, sau nepoc’tu, sau frac’tu….tot asa comentai ???!!! Deci tot ala e vinovat ????!!!! Deci tot aia e ingerul in povestea asta ????!!!!

  Gata ! Stop ! Ne ocupam de emigrare. Aici nu mai avem loc. E clar.

 • Selective comentariile……chiar nu vedeti „mana” politica care o ajuta pe anda cea nevinovata….

 • Dupa neuronul atins de filoxera al unora dintre postaci, acestia ar fi capabili s-o arda pe rug pe prapadita vinovata.
  Uitati-va cu cata incrancenare il acuza pe judecatorul care, sesizand un comportament anormal al femeii, a decis sa o trimita la un control psihiatric. Aceea este o fiinta demolata dupa 5 luni la Gherla. Nu se mai apara, a abdicat de la viata. Ea nu-i Clamparu, Duduianu sau Camataru ptr care 5 luni de parnaie sunt o distractie.
  Ei vor musai ca aceasta femeie sa primeasca ani multi de puscarie ptr enorma vina ca i-a produs militianului cateva zgarieturi pe fund.
  Cica tentativa de omor! Dar tentativa de prostie a ,,eroului” care n-a respectat nicio procedura de oprire in trafic a unui autovehicul n-ar fi? Nu trebuia sa dea prin statie ca masina de culoarea cutare, cu nr cutare, care se indreapta in directia cutare sa fie oprita de un echipaj de la Ciculatie ptr ca in ea se afla un criminal inarmat si periculos?
  Se vede clar ca nu este o femeie cu tupeu si nu stie sa se prefaca. Alta in locul ei ar fi oprit masina exact unde ar fi vazut lume mai multa si ar fi facut un circ de 150 Db zbierand ca militianul i-a facut propuneri indecente si ca nu mai poate scapa de el.
  Pacat ca n-a intalnit-o pe Sosoaca de la AUR! I-ar fi aratat aia ce inseamna sa fii militian.
  Toti sobolanii acestia inumani sunt si cei care ar fi gata sa-i execute si pe adversarii politici. Ce se mai bucurau cand Kukuveaua mai baga cate un PSD-ist in puscarie cu dosarele lui Portocala sau Uncheselu! La astia, daca nu esti la unison cu ei ar fi in stare sa te puna la zid. I-au invatat Basescu si IohanniSS un lucru minunat: sa-si urasca semenii.
  O ura viscerala ca acuma n-am vazut in toti cei enspezeci de ani de viata ai mei.

 • Sobolanii inumani / Sobolanii fani Militie / Dar in bobi n-ai dat fartate? / Hai sa cugetam omeneste, sau mai exact:
  Tov Leo Tz si halucinatiile provocate de intreruperera neautorizata a tratamentului medicamentos…
  :)))
  Nu mai ai scapare, tataie…

 • E totuși un semen de al nostru, văd că tot o dați cu politica, chiar nu mai exista o șansă de a te reabilita după ce faci o prostie, gata o omoram imediat, ce aveți mă, ocupația de viață voastră și lăsați fata in pace. Ăștia care vă dați smeii zmeilor cu o femeie sunteți vai de mama voastra. Rușine !!!!

 • Cocofixul nr 1 al rablei Kakasaki, cu bujiile arse si cu avansul sarit de pe fix:
  *Leo Tz
  Cocofixul nr 2:
  *Tratamente, internari, pastile, zgariat pe creier, etc. Vad ca este f in tema cu astea.
  Priveste-te in oglinda si spune cine este mai ,,zgariat pe creier” zdranganind la nesfarsit aceleasi tampenii. Ma rog ,,zgariat” n-ar fi chiar o nenorocire, probleme mari apar cand nu-l ai deloc.
  Tu te uiti la tine? Comentariile tale se refera doar la comentariile mele. Daca eu n-as scrie nimic pe forum, tu n-ai sti ce sa scrii din cauza ca tot lexicul tau este format numai din porcarii.
  Normal ar fi sa ma contrazici cu niste argumente logice, documentate si sa-mi demonstrezi ca n-am dreptate. Dar esti incapabil. Ce demonstrezi cu magariile tale porcine stereotipe, care mai denota si o totala lipsa de imaginatie? Probabil ca tu copiezi vesnic acelasi text pastrat intr-o troaca.
  Cum incepe sa-ti fileze lampa de frana, pac, il si scoti din troaca.
  Esti jalnic Kakasakiule.

 • Ti-am vazut mesajul mai tarziu. Voi sunteti o satra, eu unul singur.
  Pt ca vad ca am trecut din nou in lumea rozatoarelor, sa te lamuresc sobolane galben-albastru: daca politistul ar fi fost fiu-meu, i-as fi tras doua picioare-n fund (desi n-am asemenea obiceiuri) ptr ca a fost un prost din cauza ca nu asa se procedeaza cand vrei sa opresti o masina al carui conducator refuza sa opreasca. Nu mergi in paralel cu el prin tot orasul, de la un cap la altul.
  Si i-as mai fi tras inca doua din cauza ca a fost militian, nu politist. Din fericire toti copiii mei nu sunt prosti si nici politisti.
  Te-am lamurit?
  Ma mir ca nu m-ai intrebat ce-as face daca as fi Putin sau macar Velea.

 • sunt pline instituțiile statului de angajate ca psiholoaga asta,angajate care te-ar executa pe loc,dacă ar primi ordin.se încearcă o pedeapsă mai blândă.

 • Alex, nu a zis nimeni ca o omoram. Pur si simplu ne este greata ca unii dintre comentatori tind sa dea vina pe politist si culmea, o pedeapsa normala pentru acest caz li se pare prea mare !
  Frate, este tentativa de omor si trebuie sanctionata conform legii. PUNCT.

  PS iar altii, care stim ca au sufletul gol (bine, … cauza este lipsa votului de blam) comenteaza ca ce atata suparare, e doar un fund julit de politist…, ce tot atata va luati de biata femeie ! Deci, ala a fost aruncat in masina de pe contrasens, motocicleta a luat foc, el a fost prins intre ele si DOAR o minune a facut sa scape cu „fundul julit” ! Nu e ca si cum se certa cu aia si se impiedica, cadea si se julea la un deget.

  INCREDIBIL ce „generatie” ne conduce de 30 de ani !!! Aia care arunca shaormele in jos la Jabbar, sunt mici copii…
  Dar EI si NUMAI EI sunt „miezul” societatii, alpha&omega civilizatiei, epicentrul gandirii filozofice.
  Vai mama noastra.

 • D-le @Catalin
  Ai inteles ca cucu-n gura ca de obicei.
  Eu nu sustin ca prapadita nu-i vinovata, dar ca politistul a fost militian, sustin. Tot nu se lamurise de la intrarea in Buzau si pana in Bariera Ploiesti ca aia nu voia sa opreasca nici de-a dracului? Asa scrie in regulamentele Circulatiei ca se opreste un vehicul care se sustrage?
  Nu sunt insa de acord ca inconstienta a fi vrut sa-l omoare taman in Bariera Ploiesti. Daca ar fi vrut sa-l omoare l-ar fi dus pe centura si intr-un moment de sosea libera i-ar fi facut felul. Spunand apoi ca ea a sarmana a incercat sa-l evite, dar ca naucul a intrat direct in ea.
  Si din moment ce miltianul n-a patit spre norocul lui nimic, acu’ de ce sa-i iei aleia pielea de pe ea? Deocamdata nicio instanta n-a hotarat ca a fost tentativa de omor si nici nu va putea hotara asa ceva.
  Nici celebrul Hutuleac din Suceava, care i-a crapat capul cu sabia in 2017 altui militian cand i-au spart usa apartamentului nu este acuzat de tentativa de omor. Militianul nu purta casca de protectie obligatorie in astfel de interventii.
  Astea sunt cazuri care de multe ori se lasa cu impacari contra cost, victima isi retrage plangerea si gata cu tentativa de omor, nu mai este! Bau!
  Nu te mai mira atata ca te miri degeaba……[Leo]

 • Eu Cred..
  CA POLitistul O DOREA..LA EL în PAT
  uite te Cum Politistul Nu face nici un semn Din Contra El se duce si se Baga în MAsina..uite te cu atentie la videoclip secunda 19-20 uite te cum se baga în ea cu MOTORETA
  .. baiii Puscariasiilor ..Lasati FATA în LIBERTATE .

 • CE tentativa de OMOR …EU VAD CLAR .. CA POLITISTUL A INTRAT în EA.. DOAMNA Domnisoara ..ERA ATENTA in fata Nu LA ROATA STANGA LA PORTBAGAj..
  Nici taximetristul nu are nici o vina ..deoarece Acest POLITIST NU AVEA nici VESTE PE EL nici SEMNALE PORNITE PRECUM CA O URMARESTE PE FEMEiE..CE JUDECATOR SI CE PROCUROR ARE CAZU ASTA ?ca vreau sa -i dau în JUDECATA .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.