Face senzație printre copii în Crâng. O rață cu 11 bobocei

Buzoienii care s-au plimbat în ultimele zile în jurul heleșteului din Parcul Crâng, trebuie că au remarcat prezența pe lac a unei rățuște care are nu mai puțin de 11 bobocei. mare iubitor al mediului curat și al animalelor, vioceprimarul Ionuț Apostu a filmat familia frumoasă și numeroasă pentru a pune clipul pe facebook. Apostu a avut și un scurt comentariu.

Parcul Crâng are o nouă mascotă: o rățușcă cu 11 bobocei micuți. Am discutat cu conducerea Urbis Serv ca reprezentantul societății care se ocupă de închirierea hidrobicicletelor să-i avertizeze pe toți cei care se află la promenadă pe heleșteu să încerce să evite zonele unde se plimbă frumoasa familie🐣. Fac un apel și pe această cale către toți buzoienii să ne bucurăm de fauna sălbatică a Crângului și de patrimoniul natural al acestuia discret și fără a-i aduce prejudicii.

Viceprimarul a ținut să precizeze și că din informațiile sale unii dintre cei care se plimbau cu hidrobicicletele pe lac obișnuiau să alerge boboceii.

Din acest motiv s-a dat dispoziție la debarcader ca persoanele care închiriază hidrobicicletele să nu repete astfel de practici. Iată mai jos filmulețul cu cei 11 bobocei plimbându-se pe lac, care strâns deja 16 mii de vizualizări. . 

https://www.facebook.com/IonutSorinApostu/videos/1685326748439491/

loading...

Un comentariu la „Face senzație printre copii în Crâng. O rață cu 11 bobocei

  • Nu am văzut încă rățuștele ,dar bănuiesc că sunt foarte frumoase .Trebuie avut grijă de ele ,pentru că altfel cad pradă derbedeilor de pe hidrobiciclete care or să le șicaneze ,sau și mai rău .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.