„Facem teste pentru alegerea lămpilor cu LED”. Investiție, Buzău

Veste bună pentru buzoienii atenți la sănătatea lor.

Stadionul de atletism din Buzău – care va fi inaugurat, după modernizare, în următoarele săptămâni – va avea și instalație de iluminat.

„Facem teste pentru alegerea lămpilor cu LED la nocturna stadionului de atletism! Intrăm în linie dreaptă! 👍🙏”, a postat viceprimarul Ionuț Apostu pe facebook.

Stadionul de atletism va putea fi folosit gratuit de toți buzoienii, nu doar de către sportivii legitimați

„Nu va fi o nocturnă omologată pentru competiții, unde trebuie un anumit număr de lucși, dar va fi una suficientă pentru buzoienii care vor să alerge pe timpul verii după lăsarea întunericului când temperatura e mai scăzută”, a explicat viceprimarul.

De mâine la stadionul de atletism din Buzău ar urma să înceapă cea mai spectaculoasă operațiune – turnarea pistei sintetice.

Peste câteva săptămâni va avea loc inaugurarea – după modernizare – a arenei. Este al doilea stadion modernizat la Buzău în ultimii ani, după cel din Micro XIV (fostul Concas, actualmente Academia LPS).

Sunt aici patru terenuri (unul mare gazonat și trei mai mici, din care unul gazonat si două sintetice)
loading...

2 comentarii la „„Facem teste pentru alegerea lămpilor cu LED”. Investiție, Buzău

  • Don Primar o sa faci din noi buzoieni elita sportivilor din Romania. Poate in viitorul mandat o sa faci o sala de sport de 4-5000 de locuri că sa luam fata la toți regățeni. Hai că e timp 4ani și fonduri europene garla

  • Ar fi bine ca și iluminatul stradal din oraș să fie modernizat și să folosească iluminarea cu led. Este economic, iar lumina mult mai intensă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.