Fals și uz de fals la ocuparea Crângului cu cortul de nunți. Vezi AICI sentința

Probleme pentru omul de afaceri buzoian Brebeanu Robert Ninel.

„Nini” a primit 2+2 ani de închisoare pentru ocuparea cu acte false (conform procurorilor și judecătorilor) a terenului din Crâng unde și-a instalat cu zece ani în urmă (!) un cort de nunți.

Vezi mai jos sentința pe fond a Judecătoriei Buzău:

„Condamnă inculpatul Brebeanu Robert Ninel la pedeapsa de 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale”.

„Condamnă inculpatul la pedeapsa de 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals”.

Pentru că sistemul de justiție din România e blând cei 2+2 ani de închisoare au fost comasați la doar 2 ani. În plus, s-a decis ca închisoarea să fie cu suspendare.

„Constată că cele două infracţiuni deduse judecăţii sunt concurente şi contopeşte cele două pedepse aplicate, inculpatul urmând să execute pedeapsa cea mai grea de 2 ani închisoare” 

Tot cu doi ani de închisoare (2+2, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale + complicitate la uz de fals) a fost condamnat și Aurel Stănciuc, directorul Direcției Silvice de la momentul „mânăriei”.

Atenție: sentința Judecătoriei Buzău e pe fond, iar toate cele trei părți implicate, Brebeanu și Stănciuc (inculpații) plus Direcția Silvică (păgubitul) au făcut apel. Primul termen la Curtea de Apel Ploiești e pe 18 noiembrie.

Dacă sentința va fi menținută și la apel, atunci Brebeanu va trebui să-și ridice cortul din Crâng și să plătească despăgubiri pentru perioada în care a folosit suprafața de teren exclusivistă din Crângul Buzăului.

Citește și:

loading...

11 comentarii la „Fals și uz de fals la ocuparea Crângului cu cortul de nunți. Vezi AICI sentința

 • va mai dura 7 ani apelul….. Doamne cata coruptie…..

 • Sistemul de justitie, cancerul societatii romanesti, un sistem care ar trebui curatat, schimbat din temelii.

 • Pedeapsa cea mai bună nu e închisoarea și nici despăgubiri pentru faptul că a folosit terenul timp de 10 ani ci returnarea veniturilor obținute în acești 10 ani către bugetul de stat. Pedeapsa supremă pentru gușteri este să-i lași în curul gol, dar nu cum a făcut Isar și Alinuța-Păturica, chiar să-i lași în curul gol!

 • Nu cumva tot Brebeanu are inchiriat/concesionat terenul (de langa sediul Politiei Locale) pe care a promis ca face parcare ?

 • O nimica toată. Câți bani a stors asta în ăștia 10 ani ? Și sa-i dai cu suspendare? Altul ia șpagă 50 de lei și face 2 ani cu executare. Maine, poimaine ocupa platoul Dacia și mai face vreun cort și acolo. Sa aibă funcționarii din primărie peisaj frumos de pe geam

 • Nu închiriat, primit de la „nașul” Boscodeală cu clauză explicită în contract „să se facă parcare supraterană”. Numai că „nașul” n-a trecut nicio dată limită în contract, iar Brebeanu face ce vrea acum. Nici măcar n-a asfaltat parcarea.

 • @Pixelul albastru adevar graiesti. Alea practic sunt niste venturi obtinute dintr o activitate ilegala…deci trebuiesc confiscate… Socoteala e simplu de facut… Dar tre sa vrea cineva… Si daca se confiscate masini.. Bunuri case… Si sa se bage banii in parcul Crang… Vb aia a fost poluat atata timp de gazelle de Esapament ale masinilor ce intra acolo.

 • JUSTIȚIE – nu exista!!!
  INJUSTIȚIE – cât vezi cu ochii catre orizontul infinit!!!

 • Scenariu tipic pentru modul cum se nasc marii ” oameni de afaceri ” din Buzău : totul se rezolvă NUMAI cu ” concursul ” funcționarilor Statului ! …

 • „Un funcționar nu poate fi corupt dacă nu există cineva care să dea mită, la fel cum un minister nu poate plăti cu 50% mai mult pentru un contract dacă nu există un consultant care să facă (în bună înțelegere cu contractantul privat) o expertiză în acest sens… Să ieșim din ipocrizie. Dacă există corupție, singur statul nu poate fi corupt, are un partener. Statul nu poate fi singur neperformant. Are un partener și acesta este economia privată.”

  Ați ghicit, sunt cuvintele lui Traian Băsescu, președinte al României la data la care a rostit aceste cuvinte.

 • Problema principală a „justiței” este că urmărește omul și nu banii. Putem spune chiar că legitimează furtul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.