Familia acuză personalul medical: „I-au adus sfârșitul mai devreme”

DSP Buzău a anunțat azi decesul unui bărbat de 71 de ani. Primul buzoian infectat cu C-19 care trece în lumea celor drepți.

Adevărat e că bărbatul „suferea de cancer la colon și avea metastaze pulmonare și hepatice”. Familia consideră că infecția cu C-19 i-a adus domnului Panait moartea mai devreme și acuză cadrele medicale că nu s-au protejat mai bine și i-au infectat pe pacienții din secția Medicină Internă.

Noră: „Acestui OM i-au adus sfârșitul mai devreme. A murit din cauza inconștienței cadrelor medicale din Spitalul Județean de pe Secția Medicina Internă care nu au știut să se protejeze și au răspândit virusul la pacienți. Lucrurile sigur nu vor rămâne asa, cineva trebuie să răspundă”.

Fiu: „Aceasta este tatăl meu. Sistemul l-a omorât. În loc să fie tratat de ce boală avea a fost aruncat în ghiarele morții. Cine a luat aceste decizii să răspundă pentru că el nu a avut Covid-19”.

„Acum 41 de ani pe 1 Iunie așteptai nașterea mea TĂTUȚULE, dar destinul crud a făcut că în aceeași zi în care m-am născut eu urmează să te înmormânteze pe tine. În loc să îmi urezi “La mulți ani” tu te ridici la cer. Drum lin către îngeri TĂTUȚULE și cel m-ai dureros este că nu pot fi alături de tine să te conduc pe ultimul drum.Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!!!”

La spitalul din Rm. Sărat mai este internată o femeie de 85 de ani care a contractat C-19 în Spitalul Județean. Și rudele acesteia fac reproșuri personalului medical – CLICK AICI.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

2 comentarii la „Familia acuză personalul medical: „I-au adus sfârșitul mai devreme”

  • Multi doctori si personal medical au pe constiinta foarte multi decedati prematur! Din cauza neglijentei lor, multe spitale au ajuns focare de infectie! Si statul ii rasplateste pe toti,ca de, au luptat! Respect pt unii, dar cei vinovati sa fie pedepsiti si sa plateasca ei, nu sa primeasca otova, toti, bani! Dar asta-i Romanica!

  • Condoleanțe familiei!
    Nu înțeleg de ce acuzați cadrele medicale… Oare ele au adus de acasă covid la pachet? Oare ele nu s-au infectat de la pacienți? Acuzați va rog DSP-ul pentru incorecta gestionare a acestei situații. Orice pacient care se internează pe o secție, trebuie internat după ce a făcut testul de Covid. Apoi orice persoana care a intrat în contact cu un pacient pozitiv la test, trebuie izolat… lucru care nu se întâmplă la Spitalul Buzău. Lista neregulilor poate continua.
    Nu mai acuzați cadrele medicale pentru ca și ele sunt în aceeași situație cu oricare dintre pacienți internați pe secția lor…. în plus fără echipament adecvat. Va rog acuzați pe cei care sunt responsabili de acest lucru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.