Familia: „Nu știm nimic! Dacă l-a împins cineva?”

Un buzoian de 35 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc în construcție din București.

Florin Dima, din Pogoanele, lucra în construcții fără forme legale

„Cer ajutor! Poliția doar ne-a spus să ridicăm de morgă cadavrul. Altceva nu ne-a zis. Dacă n-a căzut și a fost împins? Colegii de muncă doar au sunat la 112 și au apoi au fugit. Sunt de negăsit. Familia nu știe exact unde lucra, cine e patronul, nu se știe exact nici spitalul la care a fost dus. Inițial s-a spus că a fost dus la spitalul Sf. Ioan din Vitan. Dar când familia a sunat acolo li s-a spus că în scriptele spitalului nu apare niciun Florin Dima. Vă rog, domnule Tereacă, dacă puteți să vă interesați dvs. sau măcar să publicați un articol pentru a mediatiza cazul. În presa din București nu a apărut nimic. Familia e disperată”.

Florin Dima avea doi copii, un băiețel și o fată, adolescentă.

În urmă cu doi ani, soția i-a fost arestată după ce a omorât în bătaie un băiețel de doi ani și cinci luni.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Familia: „Nu știm nimic! Dacă l-a împins cineva?”

 • Daca patronache ala intra la puscarie, inseamna ca tara asta incepe sa-si revina. Dar nu intra, ca asa sunt 90% din ei si ii tin relatiile si partidu

  Răspunde
 • Sa se facă dreptate ,pentru un om nevinovat care a murit cu zile (a fost sa muncească sa câștige un ban pentru copilași și uitați cu ce sa ales . Acum patronul și colegi dacă nu sunt vinovați de ce stau ascunși și nu iese la iveala sa vorbească tot ce sa întâmplat. Asa inima de câini ce au avut lau văzut zăcut acolo și nu au sărit sa-i acorde primul ajutor) dar se vede clar ca ei lau omorât sau bucurat la un om amărât. Susțin dreptatea rog legea sa meargă pana în pânzele albe și sa facă dreptate sa putem spune ca cu adevărat exista lege.

  Răspunde
  • Toți cei care închidem ochii și tolerăm munca fără forme legale suntem vinovați. Dacă ne-am solidariza și nu ar mai munci nimeni fără forme legale atunci angajatorii ar fi puși în fața faptului împlinit și nu și-ar mai bate joc de cei care sunt nevoiți să-și vândă forța de muncă. Dar cum s-a lucrat 30 ani la dezbinare, doar ne vom indigna când se produc astfel de tragedii.

   Răspunde
   • Se pune problema gresit. Nu se poate arunca in carca angajatului. Angajatul are uneori de ales intre a munci la negru si a nu avea ce da de mancare la copii. Vinovatii sunt autoritatile si patronii. E o increngatura intre ei, autoritatile inchid ochii, pentru ca sunt in cardasie cu patronii, prin intermediul relatiilor de rudenie, de afaceri sau prin partid.

    Răspunde
  • Nu l-a omorat nimeni, stai linistita, ca nu cred ca aveau motive, s-au ascuns pentru ca patronul tinea un santier cu munca la negru si se face vinovat de conditiile in care se lucra si de accident. Daca afli cine e patronul, da-l in judecata pentru pierdere, ia-i tot de pe el. Cauta un avocat care sa nu ceara onorariu, sa il platesti doar in caz de castig cu o parte din dezpagubire. Asta daca nu a mutat deja patronache totul pe numele rudelor. Sau daca nu le avea deja asa de la inceput, ca multi patroni-tepari de-astia nu tin nimic pe numele lor, de teama instantelor.

   Răspunde
 • Ce treaba are patronu’, daca meseriasul si-a bagat picioarele in protectia muncii si a zis ca merge si asa ?! E si asta un punct de vedere pana la urma.
  Ce, daca era angajat cu toate actele in regula, gravitatia de la et. 4 era mai dulce sau cum ?!
  Ca nu inteleg gandirea oilor, ne’patroane, bre….

  Răspunde
  • Patronul se asigura ca se lucreaza in conditii decente. Majoritatea au X5 si S Class, dar nu se indura sa cumpere minimum de echipament de protectie sau schele, scari si ce le mai trebuie, lucreaza numai cu improvizatii. Cel care organizeaza este direct raspunzator, nu angajatul. De obicei la firmele astea, patronache este si administrator si lucreaza ilegal, punand viata oamenilor in pericol. Si a celor care lucreaza, si a celor care cumpara apoi casele si blocurile facute in bataie de joc si gata sa cada la cutremur.

   Răspunde
 • Bine mai Pixele, cum zici tu.
  Io zic ca era vaccinat si de aia l-a luat ameteala, cu 5 beri in cap, nu ?!
  Las-o ca behaie, rau….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.