Familia polițistului acuză: „Mi-ați omorât băiatul! Am cerut medic când a intrat în agonie dar n-a fost niciunul prezent”


Familia polițistului decedat a adus trei acuzații personalului medical. Că nu s-a disponibilizat o salvare pentru transferul la București, că medicii cardiologi de la Buzău au scăpat situația de sub control și, cea mai gravă, că în minutele de dinainte să moară niciun medic n-a fost prezent pentru a încerca salvarea băiatului.

„Duminică după-amiază starea lui Cătălin s-a înrăutățit foarte rău. A început să-i fie rău. . Mă ținea de mână, a început să tremure, îl durea rău spatele, mi-a zis să-l țin de mână că moare. Nu mai știam ce să-i fac. Am cerut să vină un doctor. Asistentele mi-au zis că n-au pe cine, că nu mai e niciun doctor aici. Am intrat în panică. Cum nu mai e niciun doctor ? Vă rog, moare, dați-ne un doctor. Asistentele erau și ele disperate. Sunau toate trei cu telefoanele, dar niciun medic nu răspundea. A intrat în stop cardio-respirator pe la șase și ceva. L-am văzut cu ochii mei cum a tras ultima răsuflare și a murit. Ne-au scos afară din salon și am strigat: „Ce-ați făcut, mi-ați omorât băiatul ?” Abia atunci veneau medicii de jos de la UPU ca să-i facă resuscitare. Deci, niciun medic de pe cariologie nu era!”, a povestit soacra polițistului.

Citește și articolul: Incident în această seară în Piața Dacia în timpul festivităților de „Ziua Armatei”. Un Dorel era s-o facă de oaie!


Referitor la subiectul „ambulanța spre București”, soția polițistului a reluat teza salvării lipsă sâmbătă noaptea, în timp de pentru duminică și luni a confirmat informația venită dinspre spital:

„Sâmbătă seara, ni s-a spus că ni l-ar da să-l ducem la București, dar că e doar o singură ambulanță de acest tip disponibilă. Iar cazul nostru nu e unul de urgență. Iar doctorul de la urgențe care a fost atunci n-a fost de acord. Ne-a spus că dacă ar apărea cu adevărat un caz de urgență n-ar avea pe cine să trimită. Apoi, duminică dimineață Cătălin era un pic mai îndreptat. Spre după-amiază a început să se simtă iar rău. Au spus că ni-l dau la București, că au și ambulanță, dar că starea lui e critică și că orice mișcare îi poate fi fatală”.  

Citește și articolul: Ăsta da proiect! Șansă pentru copiii mai săraci ai județului! Inițiatorul merită felicitări!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Familia polițistului acuză: „Mi-ați omorât băiatul! Am cerut medic când a intrat în agonie dar n-a fost niciunul prezent”

  • Dumnezeu sa il odihneasca in pace !Pacat,un baiat asa tanar,foarte pacat…ce e si mai rau este faptul ca in spitalul din Buzau se moare cu zile,medicii refuza sa te trimita la Bucuresti cand vad ca este peste capacitatea lor!Tris este ca medicii sunt slab pregatiti in orasul nostru dar nimeni nu va face nimic in acest sens,nu isi mai dau interesul,la UPU se asteapta cu orele (intre 2-12 ore) ceeace mi se pare strigator la cer,pun diacnostice provizorii,nu au capacitatea sa isi asume un diacnosti,iar la sfarsit tot mortul este vinovat ! Trist,platim taxe,impozite,cotizatii etc si ce primim in schimb?!IGNORANTA

  • Medicii cardiologi din spitalul municipal sunt foarte prost pregatiti si sunt cei mai mari spagari,noi buzoieni trebuie sa fim mai uniti si sa nu mai suportam bataia lor de joc pri revolte chiar si locale,noi fugim cind romii mai spun niste adevaruri cind o ruda de a lor este tratata cu indiferenta.

  • Foarte adevarat trebuie luata o masura daca dai spaga traiesti daca nu mori

  • Nimeni nu vorbește despre un control al ministrului sănătății, de demiterea managerului, de trimiterea personalului implicat, în fata colegiului medicilor pt a se ancheta dacă a fost vorba de malpraxis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.