Familie cu doi copii, nenorocită!

Sărmana femeie, proprietara, 63 de ani, a intrat în stare de șoc și a necesitat îngrijiri medicale. Bunica îngrijea de doi nepoți (clasa a cincea și a șaptea).

Incidentul s-a produs aseară în jurul orei 21.30 la Bisoca. Au ars casa, grajdul (cu două vaci) și anexele.

Intervenția pompierilor de la stația Beceni, sesizați prin 112, a fost dificilă din cauza locului greu accesibil. Cele două autospeciale cu apă și spumă au rămas la aprox. 300 de metri, salvatorii fiind nevoiți să desfășoare tulumbele pe această distanță. Abia în zori incendiul a fost lichidat.

Comunicat ISU Buzău

📌Ajunși la fața locului pompierii au constatat că incendiul se manifesta la nivelul locuinței, grajdului și anexelor din gospodărie, afectând de asemenea și o construcție din gospodăria învecinată. Totodată proprietarului locuinței i s-a acordat prim-ajutor medical, acesta suferind un atac de panică, fiind găsit în stare de șoc de către pompieri.

📌Având în vedere zona greu accesibilă în care se afla proprietatea, autospecialele de pompieri au fost amplasate la o distanță de aproximativ 300 de metri față de locul în care se manifesta incendiul.

📌Imediat după recunoașterea la fața locului, pompierii au inceput acțiunile de limitare a propagării incendiului, urmate de lichidarea acestuia ce s-a dovedit dificilă și de durată din cauza volumului mare de materiale ce ardeau mocnit, intervenția fiind desfășurată pe parcursul a 10 ore.

📌La finalul intervenției a fost stabilită și cauza probabilă de incendiu ca fiind jar sau scântei provenite de la sistemul de încălzire al locuinței.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.