Familie cu trei copii, rămasă fără casă. Vezi VIDEO

Nenorocire abătută peste o familie cu șase membri (soț, soție, trei fete și un bunic) din satul Policiori, comuna Scorțoasa. Vezi imagini, mai jos.

Proprietarii s-au plâns că pompierii au ajuns târziu, dar și că angajata de la 112 a întrebat în mod repetat dacă victimele s-au întors recent din străinătate.

Mesaj de ajutor: „Familia Grigoraș are 3 copii, fetițe de 2, 4 și 6 ani și un bunic care în urmă cu 3 luni și-a pierdut soția. Au rămas sub cerul liber, fără absolut nimic. Dacă putem sa donăm din puținul nostru cu siguranță vom face niște oameni fericiți în pragul sărbătorii de Paște! Eu deja am pregătit o saltea matrimonială, plapumă și perne”, a anunțat un localnic.

Ajutoarele pot fi strânse la Primăria Scorțoasa sau duse direct la Policiori.

Traian Răican, primar Scorțoasa: „Vom da și noi o hotărâre de Consiliu Local pentru a-i ajuta cu materiale de construcție în vederea construirii unei case noi”.

Fără casă, cele șase suflete s-au mutat într-un grajd.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Familie cu trei copii, rămasă fără casă. Vezi VIDEO

  • acesti etnici respectabili vor sa si fumeze in timp ce le arde casa… ascultati la min: 0:50s. Operatoarea de la 112 nu a avut vina. Se vede ca-s de etnie… asa ca femeia si-a facut datoria sa intrebe daca s-au intors recent din strainatate pt. a asigura protectia personalului de interventie. Ar fi fost rau sa nu faca asta… Sa fim realisti.

  • Auras a mai fost un incendiu si in satul Vispesti ,com Breaza!

  • L-ai stins tu John?si vrei sa devii vedeta?
    Auras nu poate ajunge la toate incendiile sa filmeze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.