Fănică Bârlă: „Dacă-mi arătați o groapă o mânânc!”😂

Fănică Bârlă, la o televiziune unde e des invitat și încurajat să abereze:

„Pe străzile care s-au asfaltat când am fost eu primar, în primăvara lui 2016, nu-s gropi. Dacă-mi arătați una, o mănânc. Atunci s-a făcut calitate, am urmărit personal lucrările, nu ca acum pe vremea lui Toma când se dă buleală. Se fac multe străzi, dar se fac prost”.

Nea Fănică, mănânc-o p-asta! E lângă casa lu’ matale!

Frumusețea de groapă (cu prăbușire a stratului suport) prezentată în fotografiile din acest articol e pe strada Patriei (intersecție cu Bărnuțiu). Una din cele două străzi asfaltate în primăvara lui 2016 (alături de Democrației), când Bârlă a fost câteva luni primar (după ce șeful Boșcodeală a fost condamnat la închisoare).

Cum mai abera „specialistul” Bârlă și acu’ vreo trei ani:

„Ce face Toma nu e asfaltare, ci doar vopsire a străzilor. Cei 3-4 centimetri de asfalt vor sări după prima iarnă. O să vedeți!”

Care-i adevărul

Adevăru-i că pe străzile asfaltate de Urbisu’ lui Toma (vreo 150, nu ca pe vremea lui „Boșco” când se făceau 3-4 pe an) n-a sărit niciun asfalt de pe carosabil. Iar peste alea de la început au trecut deja vreo trei ierni (exemplu str. Ion Băieșu, din centru, asfaltată printre primele).

Niște morală

Domnul Bârlă are dreptul de a vorbi c-așa-i în democrație. Însă, dacă ar avea bun simț, după ce s-a dovedit că s-a aflat la vârful unui sistem pușcăriabil și care a ținut Buzăul în subdezvoltare, domnul Bârlă ar trebui să-și bage capul în pământ precum struțul, nu să mai apară la televizor. Șeful Boșcodeală pare că a înțeles asta, iar prezența sa din 2016 e una discretă. Poate-i dă (ca și noi) un sfat bun lui Fănică.

loading...

9 comentarii la „Fănică Bârlă: „Dacă-mi arătați o groapă o mânânc!”😂

 • Cind s-au pavat aleile din parcul de linga piata cu dale care au rezistat doar vreo 5 luni parca dl Birla lucra in primarie ( s-a spus ca e din cauza culorii dalelor) ; alte strazi ( Mesteacanului de ex ) au inceput sa de degradeze, la vreo 5 ani dupa reabilitare

 • Individul care a condus transportul local atat de “bine” incat calatorii erau carati ca vitele in maxi-taxi mai indrazneste sa deschida pliscul?!? Atata tupeu si neobrazare, mai rar!
  Se compara el sau bosco, vreodata, cu domnul Toma si realizarile sale?!? Niciodata! Fata de sleatca bosco-barlista, domnul Toma a ridicat Buzaul in cativa ani la un nivel la care eu nici nu mai indrazneam sa visez! Respect domnului Toma!

 • Tereaca, n-ar fi rău sa circuli pe stra Marghiloman, asfaltata pe vremea lui Toma, și sa ii dai și edilului actual sa înghită gropile din ea ca sigur se satura. Apoi sa îl duci pe străduțele din Dorobanti 1, pe care le-a asfaltat, apoi le-a ciuruit pt PT4.
  Deci nici cu Birla, nici tu Toma. Numai japca!

 • Ma mir ca Barla nu este la pușcărie, împreună cu toata gașca lui Boscodeala si tot compartimentul economic din primaria fostului primar. Mi-am promis sa nu mai postez, dar cand vad asemenea tupeu din partea unor penali, nu ma pot abtine.

 • Asa tupeu, rar de vazut.
  Nea Barla, cat mai tragi pe gat de obicei ? Prea aberezi

 • Uitaţi-vă bine la individul ăsta cât de clar reprezintă arhetipul boşcodist.. Poza e cât se poate de sugestivă, foarte bine aleasă de reporter… Observaţi privirea aia de speculant, de şmecher care îşi are obiectivul bine fixat…
  Problema lui Bârlă se ştie care e, de fapt : omul e frustrat că nu-l mai bagă nimeni în seamă, că a ajuns un uitat şi că nu mai are loc pe nicăieri acum… Crapă de ciudă când vede cât de bine s-a lansat Toma ca primar !

 • Intru lamurirea ignorantilor si rauvoitorilor.
  Gaurile din asfalt precum cea pe care o vedeti in fotografie nu sunt din vina drumarilor sau a lui Barla, ci din vina surparilor produse de sparturile subterane din canalizari. Prin aceste sparturi si neetanseitati ale retelei de canalizare aflate la adancime, se scurge treptat si permanent pamantul in canalizare, fiind apoi antrenat de apa provenita de la ploile mai intense.
  Rezulta sub asfalt niste goluri mai mici sau mai mari, asfaltul cedeaza mai ales in perioadele calde si astfel ne trezim cu gropi in care cad inclusiv autoturisme……[Leo]

 • Cred ca acest mistocar barlist sa nu mai vorbeasca si sa isi vada de treaba lui. Ce a facut dl. Toma pana acum, a facut foarte bine. Este un om gospodar si stie ce vrea sa faca cu acest oras, sa il aduca la un standard inalt care trebuie sa fie un oras din Romania. Si vorba ta Auras, ar trebuii sa manance acea groapa si sa ia si cu paine. Ma irita atat acest personaj numit Barla cat si Boscodeala.

 • Cat curaj ca să nu i zic tupeu lui birla! E cu litera mica.. Dar, și tu auras nu ai scris nimic critic de toma… Totul este la superlativ. Se vede ca ai contract cu… El.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.