Fănică Bîrlă, despre situația din PSD și din țară: „Ba nu-i deloc complicat. Se va rezolva repede. Doar că PSD va pierde la capitolul imagine”

Zile fierbinți în PSD, în care puțini membri au curajul de a vorbi public despre ce se întâmplă în partid și la guvern. Pentru Fănică Bîrlă n-a fost însă nicio problemă, iar pentru acesta lucrurile nu sunt deloc complicate:

„Ba, nu-i complicat deloc. Grindeanu n-are încotro și va demisiona. Nu poți tu de unul singur să te pui în fața unui tăvălug cum e PSD-ul. Și chiar dacă Grindeanu nu va demisiona, va pica apoi la moțiune. PSD și ALDE au majoritate confortabilă în parlament, îl vor da jos pe Grindeanu și vor pune apoi un alt premier. Vor fi să zicem câțiva trădători în PSD, vreo 10-15, dar nu va fi decât un foc de paie. Situația se va rezolva repede, în maximum două săptămâni PSD va pune un alt premier. Dacă se va întâmpla altfel, e deja scenariu de film american și nu cred că suntem totuși în filme. Cert este că PSD va avea pierderi de imagini după tot acest scandal. Din punctul meu de vedere, Grindeanu n-a greșit cu nimic, a condus un guvern bun, e frustrant pentru el să fie dat afară. Îl înțeleg, are și el orgoliul lui, la o scară mai mică am pățit-o și eu. Dar, așa-i în politică. Dragnea l-a pus, Dragnea îl dă jos”.  

loading...

Un comentariu la „Fănică Bîrlă, despre situația din PSD și din țară: „Ba nu-i deloc complicat. Se va rezolva repede. Doar că PSD va pierde la capitolul imagine”

  • Ia fa o proba de demnitate Fanica si demisioneaza din CLM…ca sa te delimitezi de Toma! Ramaii in PSD si fa opozitie din interior! Ca doar asa vei avea o sansa in 2020 la primarie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.