„Fapta nu există!” Parchetul Buzău a clasat dosarul de „hărțuire sexuală”

Moș Crăciun a venit pe final de an și pentru Eduard Pistol, secretarul Primăriei Buzău.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău a clasat zilele trecute dosarul de hărțuire sexuală, deschis în urmă cu doi ani după plângerile a două femei.

Eduard Pistol a refuzat să vorbească despre acest subiect, mărginându-se a spune că „e o mizerie ce mi se întâmplă”

Anunțul clasării dosarului a fost făcut la Focus Tv de primarul C-tin Toma:

„Decizia procurorilor a fost că fapta nu există, iar dosarul a fost clasat. Părerea mea este că totul a fost o făcătură, la care au contribuit două doamne simpatice îndemnate de niște domni cu diverse interese”

Cele două doamne au și posibilitatea de a contesta decizia procurorilor.

Dinspre Palatul Comunal s-a rostogolit către presă și următorul scenariu care poate fi mai mult sau mai puțin real. Juristul Pistol, bun profesionist, a apărat bine, din punct de vedere legal, în ultimii 3-4 ani acțiunile primarului și ale Primăriei Buzău. Pentru a-l lăsa pe Toma fără apărare, adversarii primarului ar încerca prin diferite metode îndepărtarea lui Pistol din Palatul Comunal

Citește și:

loading...

3 comentarii la „„Fapta nu există!” Parchetul Buzău a clasat dosarul de „hărțuire sexuală”

  • Numai cine nu îl cunoaște pe acest individ zice că fapta nu exista. Atât timp cât Pistol este informator și telefonist de meserie are protecției. Auras întreabă foștii lui colegi de la poliției și apoi poate te convingi. Apropo, tu ești băiat deștept!! câți bani ai luat sa scrii articolul ?

  • Era clar că totul era o făcătură și că nu va ajunge nici la tribunal. Cele două ,,doamne ” când au aflat că vor pierde au apelat prin interpuși la doi așa ziși ziariști ca să pună presiune pe procurori .

  • ce cacat cu pistoale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.