Faptă rușinoasă a unei femei din Buzău. VIDEO

S-a întâmplat la un bloc de pe Bd. 1 Decembrie.

O femeie a fost filmată în timp ce a smuls florile plantate (crini) și îngrijite de locatari în grădina din fața blocului.

VIDEO:


Note:

1) N-ar fi deloc rău dacă Poliția Locală va reuși să o identifice și să-i aplice „doamnei”o amendă usturătoare. Poate în acest fel (de teama amenzilor, mai mari decât un buchet cumpărat de la florărie) își va înfrâna pe viitor aceste porniri reprobabile.

2) „Ce știți voi, poate e săracă și le-a dus la mormântul soțului”. Nici măcar această explicație extremă nu ține. Ce rost mai are fapta frumoasă dacă e precedată de una ordinară ? A) Locatarii de la bloc au muncit să planteze și să îngrijească florile și B) de florile plantate se bucurau toți trecătorii

3) Uite că „doamna” era româncă și caucaziană, nu țigancă. Încă un exemplu că importantă e educația, nu rasa. Sunt români mai răi și mai primitivi decât țiganii. Și rromi cu bun simț, oameni de toată isprava.


Citește și:

loading...

12 comentarii la „Faptă rușinoasă a unei femei din Buzău. VIDEO

 • Pare genul care e prima la biserica si face morala pacatosilor. Cunosc tipul asta de persoane

  Răspunde
 • … și C) bine că încă nu avem imigranți care să – și facă nevoile pe stradă cum se întâmplă în ‘occident’… faza cu florile rupte nu e mare caz!….

  Răspunde
 • Probabil femeia locuieste in zona, ca e clar ca filase florile inainte, se vede din faptul ca a venit pregatita cu foarfecul in mana ca sa le taie. Nu pare ca a fost ceva spontan.

  Răspunde
 • Tovarasul Tereaca ar propune, daca ar putea, organizarea unui Tribunal al Poporului, judecarea si condamnarea la 20 de ani de munca silnica a nemernicei care a avut indrazneala sa sustraga bunuri de natura vegetala din avutul privat al unor oameni ai muncii, cetateni cinstiti platitori de taxe si impozite, care s-au chinuit si au platit cu sudoarea fruntii lor infiintarea pe domeniul public a unei culturi de flori de care se bucura intreaga obste.

  Reveniti-va, tovarasi, nu s-a intamplat nimic. „Politia” locala nu are temei legal sa amendeze femeia asta. Singura competenta revine Politiei (aia reala, nu adunatura de burtosi fara liceu) in cazul in care va exista o plangere penala pentru furt. Plangere pe care sigur nu o va face nimeni pentru ca, daca acolo e domeniul public, plangerea ar trebui formulata de catre primaria municipiul Buzau. Daca e domeniu privat sigur nu vrea nimeni sa se lege la cap cu politie, procurori, judecatori, timp pierdut pentru 3 flori fara valoare reala.

  Totusi, daca vreti sa vedeti o fapta amendabila, priviti acele anvelope uzate depozitate pe domeniul public. Exact, cele in care sunt puse flori. Ei bine, aceea este o fapta amendabila de catre Garda de Mediu, fiind vorba despre deseuri cu regim special. (HG 170/12.02.2004, art. 8, lit. a) + art. 16, lit. a) )
  Dar nu ne incurcam de legi, asa-i? Sa-i trimitem la „canal” pe toti cei ce se opun ordinii bolsevice dorita de tovarasii care n-au apucat sa se afirme in perioada 1947-1989.

  Răspunde
  • Din câte știu este una din variantele de a scăpa de anvelopele uzate. Să pui flori in ele. O mizerie…

   Răspunde
 • Rasist mai esti Tu redactorule,
  Nu tot roman Este Pana la urma ,
  Ar trebui sa fii anchetat pentru discriminate,
  Scriu aceste randuri dar te cunosc nu le vei publica. La fel cu comentariul meu cand faceai publicitate la nu stiu CE casa de pariuri

  Răspunde
  • Sunt cetățeni români de diverse etnii: maghiari, sași, țigani/rromi, ruși-lipoveni, turci etc. E o diversitate etnică, o bogăție culturală pentru România dacă ar fi bine pusă în valoare.

   Răspunde
 • Politia locală cand se ocupă de mașinile abandonate? Unirii N spatele blocului sediu psd. Mașină mercedea argintie fără numere. Are 2 luni de când este si ocupă abuziv spatiul. Rog reporterul sa anunte repede situația. Mulțumesc poate apare si raspuns sau articol. Auras ajuta ne sa scapam de acea mașina. Si asa nu avem locuri de parcare

  Răspunde
 • II VINDE SA FACA UN BAN IN PLUS CA PENSIA E MICA NU

  Răspunde
 • Mă aflam cu soția în urmă cu câțiva ani în rondul din parcul Marghiloman, stăteam de vorbă pe una din băncuțele de acolo… În fața noastră, în acel rond, un frumos ,,covor,, rotund de trandafiri rosii… La un moment dat, apare un cetatean cam la vreo 50 si ceva de ani (si important de precizat… era roman, pentru ca era destul de alb !!!!!), care ce face ?
  Isi scoate din buzunar o sacosa mare si se apuca sa smulga trandafiri cu o nonsalanta de parca ar fi fost pe ogorul lui !!
  Aproape ca isi umpluse sacosa de trandafiri si, cand sa bage si ultimul fir, observă că este observat… De mine si de sotie… Pe mine m-a privit in ochi… In acel moment, a dat sa plece… Sfatuit de sotie (si avea dreptate, fiind cu ea, nu era tocmai un moment prielnic sa-mi asum un conflict) , l-am lasat de capul lui, nu i-am zis nimic… Am sperat totusi ca acele multiple camere de supraveghere ce strajuiesc rondul de flori NU SUNT PUSE DEGEABA !! Sau poate că da…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.