Fără căldură în case până spre sfârșitul săptămânii. Se furnizează doar la școli

Se prelungește perioada de întrerupere a agentului termic într-o bună parte din oraș – în sistemul centralizat.

După ce ieri la PT 4 Dorobanți s-a montat un ventilator (necesar reducerii zgomotului), responsabilii RAM au decis să remedieze acum (cât nu este încă ger) unele defecțiuni apărute la cazanul mare.

Astfel că până spre sfârșitul săptămânii se va livra agent termic doar către unitățile școlare cu ajutorul cazanului mic.

Nu sunt afectați deloc locatarii din Micro XIV și o parte a celor din cartierul Micro III – unde există centrale independente.

Vezi mai jos comunicatul RAM Buzău:

„După cum v-am adus la cunoștintă, în cursul zilei de luni 25.11.2019, la punctul termic PT Dorobanți, s-au executat lucrări de înlocuire a ventilatorului de aer la cazanul CAF 10Gcal, ce au condus la îmbunatățirea semnificativă a nivelului de zgomot la acest amplasament.

 Tot în cursul zilei de ieri, s-au efectuat lucrări de remediere a unor defecțiuni ale cazanului CAF 10Gcal. În urma constatărilor și pentru a avea siguranța funcționării la parametrii normali în această iarnă, s-a luat decizia de înlocuire a țevilor cu grad ridicat de uzură, operațiune care va dura până în a doua parte a săptamânii.

Funcționarea celui de-al doilea cazan de 2,75Gcal, va asigura agentul termic pentru instituțiile de învățamânt alimentate de la PT 4.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că depunem eforturi pentru soluționarea cât mai rapidă a problemei create.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Fără căldură în case până spre sfârșitul săptămânii. Se furnizează doar la școli

 • Auras, a început deja circul şi afară sunt 10 grade! Mă întreb cum va fi la -15 grade! Cu siguranță îl vom auzi pe Toma, că noi, plătitorii de taxe şi impozite, suntem de vina pt.că nu i-am ascultat primul sfat, de a ne debransa, ci pe cel de-al doilea, acela de a sta liniștiți pt.că nu vor fi probleme, situația fiind rezolvată de Gubandru!

 • Trebuie mentionat faptul ca nu se furnizeaza nici apa calda, nu doar agent termic. Sunt probleme la cazanul de 10 Gcal, nu e vorba doar de schimbarea ventilatorului.

 • Vrajeala de doi bani . Din ciclul ” se va ieftini gigacaloria cu 10 lei ” , prostie debitata de Gubandru prin vara .

  Minciuni sfruntate . Adevarul este ca improvizatia de la PT 4 DOROBANTI nu face fata si nu va face fata .

 • Ne prostiți mereu, ca se desființează RAM, apoi nu se mai desființează…ca avem apă scumpă din cauza lui Tescaru, l-ați dat jos si tot cea mai scumpă apa avem si proastă

 • Toma să să fie mai atent la sabotorii boșcodiști fiindcă miliardele înfulecate din subvenții de la guvern, împrumuturi la bănci române și străine, inclusiv de la trezorerie, precum și din banii abonaților timp de 20 de ani împreună cu hapsânii de la Ecogen nu au cum să nu stârnească invidii și regrete după vremurile de aur când se depuneau milioanele de euroi în bănci de prin Cipru, iar în concedii anunțate ca fiind în Grecia, se făceau escapade spre Larnaca să-și mai verifice conturile…

 • Dacă vor fi solicitări din partea unor investitori pentru agent termic, mai face Toma încă o sobă???

 • Puneti-va centrale proprii la fel ca noi, muritorii …. si nu mai aveti nicio problema.
  Aaa, scuze, voi erati aia care stati la pomana cu repartitorul/contorul pus mai pe la colturi ca sa nu inregistreze tot ce (nu) aveti de plata :))))

 • Buzoienii au votat dreapta, deci capitalism, deci sa aiba doar cine plateste, fara pomeni socialiste din bani publici.
  Cine vrea caldura sa puna mana sa plateasca sa isi faca caldura, nu sa stea cu mana intinsa la pomeni din banii altora.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.