Fără mașini, dar cu multe bănci. Iată noi fotografii

Așa va arăta centrul Buzăului peste aproximativ doi ani.

În primul rând fără mașini.

Aleea Trandafirilor (dinspre biserica Sf. Îngeri înspre platou) și str. T. Vladimirescu (de la Hotel Pietroasa până la Hotelul Coroana) vor deveni spații pietonale.

Locul carosabilului va fi luat de dale, în loc de mașini vor apărea bănci, multe și de forme diverse, spații verzi (gazon, arbuști și arbori), fântâni arteziene, un canal cu apă curgătoare etc.

O invitație de nerefuzat pentru adolescenți, adulți ori vârstnici de a-și petrece timpul liber în natură – la discuții.

Primele comentarii ale buzoienilor se împart în trei direcții.

 1. Mirare și neîncredere. „Sunt promisiuni, e vrăjeală, nu se va face”. „Ba se va face”, spun cei din primăria Buzău. „Am depus proiectul cu fonduri europene, va fi 100% eligibil”.

 2. „E foarte frumos. Ar fi super dacă s-ar realiza. Am avea un centru unde ne-am simți bine și de care am fi mândri”

 3. „E o prostie. Cum să închizi traficul, când sunt atâtea mașini ? Va fi nebunie pe străzile dimprejur, atunci să vezi blocaje!” 

Mai jos s-au inserat mai multe fotografii cu proiecții ale Aleii Trandafirilor și ale platoului Dacia. La final așteptăm comentarii din partea dvs.

 


 Vedere dinspre Palatul Comunal

Vedere înspre Hotel Pietroasa

Vedere dinspre Hotel Pietroasa inspre platou

 


 


 


 


 


Atenție, proiectul a fost întocmit deja în detaliu și va fi depus pentru finanțare. Lucrările ar urma să înceapă cel mai devreme în toamna anului viitor.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: VIDEO. Toma, discurs în fața a patru mii de buzoieni CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Fără mașini, dar cu multe bănci. Iată noi fotografii

 • Ar fi excelent sa te relaxezi fără mașini in jurul tau

  Răspunde
 • Bună ziua .Eu sunt deacord și mi ar placea sa văd așa ceva în buzau mie îmi place tot ce tine de frumos .Domnule primar și tuturor celor care a participat la acest proiect va doresc succes și sa obțineți cit mai repede sa demarați proiectul și dacă uni dintre buzoieni noștri nu cred ,Eu cred în dvs.pt.ca apreciez tot ce ați făcut pina acum și la naiva chiar îmi place și se vede ca suntești un om hotărât și pus pe fapte mari și știu ca continuați și cu asfaltările și pe strada Afinelor Cum se numește acum pt.ca este un dezastru și este foarte circulată. Va doresc :Sărbători fericite și dvs.dl.Primar și familiei dvs.cit și tuturor celor din conducerea primăriei care va susțin. Și va mai zic :Dumnezeu sa va ajute .LA MULȚI ANI FRUMOȘI ȘI SĂNĂTOȘI.

  Răspunde
 • Foarte frumos!
  Mult succes în tot ce v-ați propus!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.