Fără mașini, strada e oferită pietonilor de la Casa Albă spre Crâng

De 1 iunie, Ziua Copilului, porțiunea dintre Casa Albă și Poarta Crângului, va fi oferită, ca de obicei, copiilor, părinților și bunicilor.

Șoferii trebuie să ia în calcul ca miercuri să folosească rute alternative (Democrației, Spiru Haret, etc.)

loading...

6 comentarii la „Fără mașini, strada e oferită pietonilor de la Casa Albă spre Crâng

 • Nu stiu ce semnifica acest An-Tan-Te, probabil (sper) inseamna ceva, dar mie imi suna atat de militarist ca nu m-as fi gandit sa asociez aceasta denumire cu copiii.
  Cred ca era nevoie de o explicatie inainte de a-l folosi.

  Răspunde
 • In contextul in care au umplutv orasul de restrictii pe motiv de santiere neterminate, poate n-ar fi fost o idee rea sa nu mai vina niste inteligenti sa propuna inchiderea altor strazi pe motiv de circ pe bani publici. Cu atat mai mult intr-o zi lucratoare, cand si asa traficul e dat peste cap.
  Nu mai zic ca restrictia se aplica doar fraierilor… cine are legitimatie de bugetar are imunitate si circula cum vrea in acea zona… exact ca in Crang, doar fraierii n-au voie sa circule cu masina pe aleile parcului, in timp ce bugetarii cu masini de la companii de stat si ministere/institutii se perinda cu masinile intrand chiar pe poarta Crang, si dand ocol in jurul lacului si inapoi. Nu mai zic ce ture se dau pe la Obelisc.
  La fel si cu diversi de la diverse firme… se perinda pe aleile principale din parc dupa bunul plac, ei avand chei pentru acele blocatoare, care sunt puse doar pentru fraieri… cine are pile are cheia si intra cand vrea.
  Bineinteles politia locala nu ii deranjeaza pe niciunii ca au legitimatii de bugetari si pile la institutii. Se multumesc sa mai traga de ureche niste minori, niste tineri, niste pensionari pe motive de tot… ca niste barbati adevarati ce sunt. La smecheri n-au curaj sa faca gura, stau ghiocel in genunchi.

  Răspunde
 • E zi libera la bugetari. Dar mediul privat munceste, ca fara mediul privat care munceste bugetarii n-ar avea cum sa incaseze banii pe ziua libera.

  Răspunde
 • Mediul privat munceste pe dublu indemnizatie, sau mai mult, altfel, e munca la negru si nu mai conteaza deloc, e zero barat ca munceste privatul la chiosc, ba, mai rau. Politistii lucreaza. Medicii, la fel. Pompierii au liber, deci poti sa-ti dai foc linistit, tu ala care traiesti raportandu-te la altii. Imbecilitatea asta va continua cat timp, de parca bugetarii nu au salariile impozitate? De mult am spus ca asta e cauza ca suntem sclavi: ne ajuta gandirea. Eu am firma, nu sariti de dos-n sus!

  Răspunde
 • Restrictiiiiiiii……..santiere,lucrari………..

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.