Fără milă. Ce condamnare cer procurorii pt. criminalul piroman. E OFICIAL

„Se pedepseşte cu detenţiune pe viaţă sau închisoare de la 15 la 25 de ani”.

Acesta e articolul din codul penal pentru omor calificat. Aici, la cea mai grea pedeapsă din codul penal a fost încadrat de procurori Cosmin Dan, cel care i-a dat foc cu benzină tinerei de 21 de ani – Valentina Daniela Nica.

Rechizitoriul e gata, Cosmin Dan a fost trimis vineri în judecată!

Diferența față de crima simplă (10-20 de ani) e că în acest caz procurorii rețin fie premeditarea, fie cruzimea omorului.

Ținând cont de mediatizarea cazului la nivel național și de faptul că victima era o fată de doar 21 de ani sunt șanse ca judecătorii să accepte cererea procurorilor de închisoare pe viață.

Se va reține probabil inclusiv acuzația de distrugere, întrucât – pe lângă părinții fetei – s-a constituit parte civilă și Asociația de Proprietari, care solicită recuperarea cheltuielilor provocate de incendiu pe scara blocului.

Vom reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Fără milă. Ce condamnare cer procurorii pt. criminalul piroman. E OFICIAL

 • Ca de obicei procurorii abuzeaza si vor sa infunde oamenii cu pedepse cat mai mari desi nu e cazul.
  Dar cand faptasul e unul din „familie” sau care contribuie generos la viata lor buna, atunci nu cer nici o pedeapsa, ci fac direct clasarea, adica bagarea sub pres.

 • Dacă ai fi fost tu în locul „prietenei” tale, așa ar fi trebuit să spună și Valentina nu? Cosmin asta v-a rămâne un criminal sadic și atât, eu am fetiță, ferească D-zeu pe oricine de așa ceva și pe fata mea, într-un asemenea caz nu ar mai fi ajuns să fie arestat crede-mă ce îți spun…

 • Nu e cazul pentru o condamnare cât mai mare? Cred că ai probleme Cosmina…oi.fi tu prietenă cu drogalăul ăsta dar totuși…

 • Cosmino,daca erai tu victima ,ce crezi era cazul pt inchisoare pe viata,sau era un abuz,pt ca nu era cazul ?

 • Cosmina,nu cumva l-ai incurajat si tu sa comita asemenea nenorocire? i-ai fost cumva mentor sau partas ala aceasta crima salbateca? Nu te-au chemat inca si pe tine procurorii pentru ceva….’contributie’?Zici ca ‘nu e cazul’? Asta ar trebui sa dea de banuit si gandit anchetatorilor? Sau esti doar una care nu a inteles salbaticia si atrocitatea faptelor acestui ANIMAL?

 • Închisoare pe viață sa sufere si el cum suferă biata mama dupa Valentina. Iar pentru iubita lui la fel ar trebui o pedeapsă. Din cauza ei ei s-a întâmplat acestă nenorocire

 • Dar de iubirica lui care a fost complice, de ce nu se mai aude nimic??…iar asta care zice ca nu are rost pedeapsa pe viață, sa meargă sa.i tina de urat in celula poate isi schimba parerea …

 • Cosmina e de fapt Anisia

 • Tu esti Anisia Dinu, nu Cosmina du-te la pușcărie lângă drogat ăla că așa meriți. o să-ți pară rău de tot ce ai vorbit pe facebook Și ne întâlnim noi odată pe stradă s-au în altă parte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.