„Fata a fost târâtă zeci de metri de tir”. „Șoferul și-a luat bătaie de la rude”. Se organizează transportul victimei la București

O sursă demnă de încredere ne-a trimis la redacției câteva informații suplimentare legate de accidentul din această seară de la Limpeziș.

-Fata de 19 ani acroșată de tir se ducea la magazin pe marginea drumului în momentul în care a fost acroșată de tir. Șoferul n-a văzut-o!

-Informațiile sunt că victima a fost târâtă zeci de metri de autotren până când șoferul a oprit.

-Fata, accidentată grav, a fost scoasă de sub tir de un polițist.

-Șoferul de 28 de ani din Buzău și-a luat bătaie destul de rău mai apoi de la rudele fetei.

-Se pare că soțul si socrul tinerei ar lucra la firma de pază Lex Protect

Dinspre UPU am primit următoarele informații:

-Victima are dureri la coloana vertebrală, fractură de femur,coste rupte, multiple leziuni.

-La aceasta oră se organizează transportul ei de urgență la un spital din București

Polițiștii i-au întocmit șoferului dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Polițiștii rutieriști au atras și atenția asupra faptului că victima se deplasa pe marginea carosabilului după lăsarea întunericului, dar fără a purta îmbrăcăminte cu elemente fosforescente sau reflectorizante.

loading...

7 comentarii la „„Fata a fost târâtă zeci de metri de tir”. „Șoferul și-a luat bătaie de la rude”. Se organizează transportul victimei la București

 • Soferul o sa ramana cu bataia ,ca cei 2 viteji de la lex, nu vor pati nimic.Nici politia nu intervine ,daca cineva e cotonogit de vitele incaltate de la lex.Prietenii stiu de ce !Sa traiasca directorul alionte fost membru al u.s.l.a. fost ofiter c.i. fost militian .Mafia din securitate inca e la putere, in rrromanika !!

  Răspunde
 • Rudele de la Lex erau la servici nu la locul accidentului.Daca nu stii nu mai comenta aiurea.

  Răspunde
 • Cum a oprit șoferul????? După ce un sătean a alergat zeci de metri pe sosea disperat să oprească tirul care o târa pe femeie!!!!! Datorită acestui om este în viață,soferul habar nu avea ce avea agățat de tir!!!Mai avea câțiva metri si ieșea din sat și era moartă,despre ce vorbim????

  Răspunde
 • Ce vina are saracul sofer? Datoria sa este sa fie atent la drum, la masinile de pe acesta sau la pericolele ce pot aparea PE SOSEA. Sa-nteleg ca femeii i-a cumparat maica-sa tot drumul ca sa mearga ea pe unde vrea? Needucarea se plateste, si-a asumat pericolele ce i se pot intampla cand a decis sa mearga aiurea, noaptea, ca na, ‘lasa ca se feresc soferii de mine, nu eu de ei’ Politia ar trebui sa inspecteze si sa pedepseasca atat comportamentul familiei tinerei, cat si pe ea, iar soferului doar o avertizare, sa fie mai atent cand mai conduce prin astfel de locuri unde locuitorii sunt delasatori si cu capul in nori

  Răspunde
 • Dl Auras : De mai mult timp am solicitat să vă interesați când se va amenaja, in vederea închirierii, parcarea ce se afla vizavi de intrarea principală a comandamentului Diviziei Nr 2 ( Asociația de proprietari PT 33). Refuz sa cred că va depășește ac.problema.Asteptam,in continuare,răspunsul dvs.Cu respect.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.