Favor făcut Tribunalului Buzău

Concesie făcută Tribunalului Buzău de către Primăria Buzău.

La ultima ședință a CLM Buzău, executivul primăriei a propus, iar consilierii locali au aprobat ca Tribunalului Buzău să-i revină unsprezece locuri de parcare în fața instituției.

Mai exact, e vorba de o creștere a locurilor alocate, de la 7 la 11.

În plus, Tribunalul Buzău nici nu va trebui să plătească pentru aceste locuri rezervate.

„Toate instituțiile publice, nu doar Tribunalul Buzău, primesc câteva locuri de parcare gratuite în interes de serviciu”

„E la latitudinea instituțiilor, dacă aceste parcări vor fi folosite doar de angajați sau și de cetățenii care au treabă acolo. Vom încerca să diferențiem aceste locuri rezervate instituțiilor, de cele cu plată” – Alin Radu, dir. adj. Urbis Serv

Cel mai probabil, cele 11 locuri din fața Tribunalului vor fi folosite de judecători și nu de către justițiabili.

Conform surselor buzoienii.ro, Tribunalul Buzău și-ar fi dorit toate cele 27 de locuri ale parcării dintre palatul de justiție și Raiffeisen Bank.

loading...

9 comentarii la „Favor făcut Tribunalului Buzău

 • Pentru ce au nevoie cand au in spate curte ingradita si pazita cu jandarmerie inarmata?
  Cele din fata trebuiau sa ramana pentru cetateni.

 • La ce venituri au magistratii,trebuie sa fie parcarea gratis!Eventual sa le dea bani primaria, bonus lunar in functie de orele intrare/iesire din parcare!

 • Ăștia de la tribunalul Buzău în general circulă cu taxiurile la ce salarii au, mai putini cu mașina proprie. După ce că nu sunt locuri de parcare mai vor și în plus. Tu cetățean de ce nu ai locuri de parcare asigurate ? După ce au scumpit parcarea / oră dacă ai un proces la acest tribunal unde găsești loc de parcare.? Plătim locurile de parcare la preț de specula. De ce la piață trebuie să plătești mai nou de anul acesta 3 lei pentru 5 minute de parcare ?. Dacă depășești 5 minute plătești 3 lei. A naibi afacere!!! Și eu aș vrea să câștig 3 lei la 5 minute. Înainte măcar aveau bunul simț și te taxau după primele 15 minute. De ce nu se plătește cât ești parcat s-au la jumătate de ora și o oră. Dacă am treabă zilnic prin Buzau trebuie să plătesc zilnic cel puțin 3 lei chiar dacă nu stau mai mult de 20 de minute. Domnule primar folosim același străzi, care au devenit peste noapte parcări plătite , aceleași străzi ca acum 40 de ani. Nu s-a construit nici o parcare nouă și încăpătoare măcar pentru 200 de mașini dar vrem să mărim nr de locuri de parcare gratuite pentru instituții. Cam ciudat nu ?

 • Aștept comentariul pe care l-am scris.

 • Nu doar Toma a vrut ,ci TOTI consilierii .Alta prevedere este ca si Partidele Parlamentare au locuri gratuite in fata sediilor din oras.PNL NU a vrut ,n-a vrut nici Toma ,s-a votat ,BUCURIE,prin vot Partidele NU vor AVEA GRATUITATE.STUPOARE vine Apostu si zice ca SUNT OBLIGATI de o HG sa li se dea gratuitate.STUPOAREA este si mai mare ca vine Pistol ,Secretarul si spune ca nr de voturi pt amendament desi majoritare NU SUNT SUFICIENTE,asa ca amendamentul pica si Partidele PARLAMENTARE au Gratuitate la Parcarile din fata sediilor.Epopeea acestui vestit Reg.al Parcarilor este abia la inceput.

 • Este un abuz . Au parcari si la resedinta si la servici. Daca toate institutiile bugetare ar avea locuri de parcare cum ar fi.Nu este normal ca 24 de ore sa fie gratuite, poate pe perioada orelor de functionare ale Tribunalului.In unele orase au inchiriat locuri de la Primarie.

 • Poate ca romanii vor intelege macar acum marea prostie facuta in decembrie 1989.Toate lichelele comuniste ,toate lepadaturile securiste,toti criminalii si tortionarii din justitie………toti nenorocitii si toate gunoaiele ‘umane’ sunt cei care si-au facut……’democratia lor’,iar oamenii cinstiti si corecti sunt batjocoriti,umiliti,alungati din propria tara de catre acesti nevolnici.De ce le este scarba romanilor de Romania?

 • ideea e simpla daca tribunalul are locuri de parcare rezervate, de ce sa nu aiba si celelalte institutii publice sau agenti economici? ei sunt mai cu mot?

 • La mine la tara e o vorba, o urare populara: pietre si lemne dupa ei!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.